- 10 Ağustos 2018
- 63
- 42
- 8
- Konu Sahibi Papatya3503
Merhaba eşimle kan uyuşmazlığı var ve daha önce bir küretaj oldum iğne yaptırdım daha sonra bir düşük yaptım ama iğne yaptırmadım şimdi bebek istiyoruz ve ne yapmam gerekiyor Çok endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan cok yeni canimSen kaç aylık hamilesin ve aynı benim gibimi oldu durumun
Düşük olduğunu sonradan anladım ve düşünemedim sanırım ilk kürtajda özelde oldgu için onlar söylemiştiNeden yapılmadı canm?
Yapılması lazımdı
Peki daha önce düşük filan olup iğne vurulmamıştın yani değilimiSuan cok yeni canim
İnşallah sanki kalmışım gibi hissediyorum bakalımBişey olmaz inşaAllah canm tekrar gebe kaldığında 28.ci haftada ve doğumdan sonra yine yaparlar
Yok canim ilk hamileligim insalllah prblem olmaz korktum.simdii☹ allah sanada en kisa zamanda sagkiklisini nasip etsinPeki daha önce düşük filan olup iğne vurulmamıştın yani değilimi
Amin canımYok canim ilk hamileligim insalllah prblem olmaz korktum.simdii☹ allah sanada en kisa zamanda sagkiklisini nasip etsin
Insalllah canim insalllaaahAmin canımilk gebelikte sorun olmuyor diye biliyorum sağlıkla gelsin insallah
Biz bu ay seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bizde de kan uyuşmazlığı var doktora dedim İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam var diye iğneyi hemen yaptılarValla bendede suan o dusunce var canım kan uyuşmazlığı hakkinda pazarteei doktora sorucam
Düşük yaptığın kimyasal gebelik miydiMerhaba eşimle kan uyuşmazlığı var ve daha önce bir küretaj oldum iğne yaptırdım daha sonra bir düşük yaptım ama iğne yaptırmadım şimdi bebek istiyoruz ve ne yapmam gerekiyor Çok endişeliyim
Pazartesi sorcam kuzum doktora o ne dicek haber veririm yine burayaBiz bu ay seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz bizde de kan uyuşmazlığı var doktora dedim İndirect coombs Testi yaptılar negatif çıktı kanamam var diye iğneyi hemen yaptılar
Kanaman yoksa vurmazlar o testi yaptır amaPazartesi sorcam kuzum doktora o ne dicek haber veririm yine buraya
Tamam canim suan yookkk cok sukur insalllah olmazKanaman yoksa vurmazlar o testi yaptır ama
İnş canım kanamanın yüzünden daha biz sevinemedik bile ne zaman sevineceksek artıkTamam canim suan yookkk cok sukur insalllah olmaz
evet hamile kalmışım ama bilmiyordum adetimin geciktiğini fark ettim normalde hep 2-3 gün önce gelir sonra lekelenme ve kanama oldu kan testi yaptırdım yüksekti ve sonrasında yükselme düştü dış gebelik degil dedi doktorDüşük yaptığın kimyasal gebelik miydi
Kimyasala kan uyuşmazlığı iğnesi yapmıyorlar diye biliyorumevet hamile kalmışım ama bilmiyordum adetimin geciktiğini fark ettim normalde hep 2-3 gün önce gelir sonra lekelenme ve kanama oldu kan testi yaptırdım yüksekti ve sonrasında yükselme düştü dış gebelik degil dedi doktor