Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba biraz geç yazmış olacağım ama nasıl oldunuz acaba geçmiş olsun. Bende bugün kan verdim sonucu çıkmasını bekliyoruz 2 güne randevu alcam eşimin kan grubunu belirten fotokopi istediler sonuç çıkınca yatışım yapılırmış onu anlamadım ? Aynı gün gidip aşı olup normal eve dönmüyomuyuz?
Merhaba biraz geç yazmış olacağım ama nasıl oldunuz acaba geçmiş olsun. Bende bugün kan verdim sonucu çıkmasını bekliyoruz 2 güne randevu alcam eşimin kan grubunu belirten fotokopi istediler sonuç çıkınca yatışım yapılırmış onu anlamadım ? Aynı gün gidip aşı olup normal eve dönmüyomuyuz?
Merhaba alınan kan gec cıkıyor sanırsam kan tahlili verdikten sonra (tahlil sonucu cıkınca) özelde hali hazırda gittiğim doktor vardı aynı sekilde esimin kan gurubunu gösteren belgesiyle özele gittim yatısımı yaptılar ve aşıyı oldum sonra çıktım. Özelde ücret almadılar bu aşıdan.