Merhaba kızlar..Bugün kontrolüm vardı. Dr.mor recete yazdı uyuşmazlık ignesini eczaneden al hemen yapalım dedi.Bu arada indirek combs testi icinde kan ver dedi.Yani gerek olup olmadığını öğrenmeden iğneyi yapacak testin sonucu sonra öğrenecektik."Belkide bu iğneyi bosuna yapıyoruz." dedi bide.Herneyse eczaneye gittim 140 tl suan alamam igneyi..
Eve gelirken kendi eczacıma sordum..O da " yatıs yapılmadan bu igne yapılmaz,hem eczaneden alamazsın." dedi.O da hamileliginde doğumdan sonra olmus ücretsiz.Ordan cıktım saglık ocagına gittim ebeye sordum. "Test sonucu belli olmadan niye yapıyor..Eczaneden alırsın ama test sonucuyla yatıs yapıp ücretsiz olabiliyorsun.Dr un niye böyle yapmak istemis anlamadım."dedi.
Dr.um gercekten cok iyi..Güvenim tam bu yüzden içim rahat degil..Bazı sitelerde ilk gebelikte gerek yok yazıyor.Bazılarında teste göre kesinlikle yapılmalı yazıyor.İgneyi ben alırsam anca 2 hafta sonra yaptırabilirim o zamanda vakti geciyor heralde.Tam olarak kaçıcı haftaya kadar yapılıyor? Uzun yazdım ama kafam cok karıstı kızlar.Napıcam ben? Yardımcı olursanız cok dua edicem![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Eve gelirken kendi eczacıma sordum..O da " yatıs yapılmadan bu igne yapılmaz,hem eczaneden alamazsın." dedi.O da hamileliginde doğumdan sonra olmus ücretsiz.Ordan cıktım saglık ocagına gittim ebeye sordum. "Test sonucu belli olmadan niye yapıyor..Eczaneden alırsın ama test sonucuyla yatıs yapıp ücretsiz olabiliyorsun.Dr un niye böyle yapmak istemis anlamadım."dedi.
Dr.um gercekten cok iyi..Güvenim tam bu yüzden içim rahat degil..Bazı sitelerde ilk gebelikte gerek yok yazıyor.Bazılarında teste göre kesinlikle yapılmalı yazıyor.İgneyi ben alırsam anca 2 hafta sonra yaptırabilirim o zamanda vakti geciyor heralde.Tam olarak kaçıcı haftaya kadar yapılıyor? Uzun yazdım ama kafam cok karıstı kızlar.Napıcam ben? Yardımcı olursanız cok dua edicem
![Smile (: (:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)