Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim daha öncesinde düşük kürtaj kanama yaşamadım zaten yavrum tüp bebekle oldu 21+5 günlük şuanda eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı indirekt coombs testimiz pozitif 1/4 cıktı doktor hicbir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel dedi çok korkuyorum yavruma birsey olcak diye böyle birşey yaşayan varsa lütfen ne gibi tedavi oldugunu ne aşamalardan geçtiğini yazabilir mi? bu duruma cok üzülüyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan uyuşmazlığı
- Konu Sahibi Nur060606
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ağustos 2014
- 65
- 107
- 93
Merhaba,
Aynı durum bende de var. Perşembe günü devlet hastanesinde ilk kontrolüme gittim. Kan uyuşmazlığı olduğunu söyleyince indirekt coombs testi istedi doktor ve sonuç pozitif çıktı.
Doktora gösterdim, daha önceden hamilelik, düşük oldu mu yada sana kan takıldı mı diye sordu. Bende hiçbiri yok. İlk hamileliğim ve bilmeden de düşük yaptığımı sanmıyorum. Doktorda şaşırdı. Üniversite hastanesinde tekrar test yaptırmamı istedi.
Pazartesi günü üniversiteye gideceğim ve test tekrarlanacak. İnşallah ilk yapılan test yanlıştır ve pazartesi günü negatif çıkar.
Aynı durum bende de var. Perşembe günü devlet hastanesinde ilk kontrolüme gittim. Kan uyuşmazlığı olduğunu söyleyince indirekt coombs testi istedi doktor ve sonuç pozitif çıktı.
Doktora gösterdim, daha önceden hamilelik, düşük oldu mu yada sana kan takıldı mı diye sordu. Bende hiçbiri yok. İlk hamileliğim ve bilmeden de düşük yaptığımı sanmıyorum. Doktorda şaşırdı. Üniversite hastanesinde tekrar test yaptırmamı istedi.
Pazartesi günü üniversiteye gideceğim ve test tekrarlanacak. İnşallah ilk yapılan test yanlıştır ve pazartesi günü negatif çıkar.
- 12 Ağustos 2014
- 65
- 107
- 93
- 12 Ağustos 2014
- 65
- 107
- 93
merhaba insallah saglikla aldin yavrunu kucagina. 1/4 neyi gosterio neler solefi dr un merak ediyorum benimde pozitif cikti;-(Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim daha öncesinde düşük kürtaj kanama yaşamadım zaten yavrum tüp bebekle oldu 21+5 günlük şuanda eşimle aramda kan uyuşmazlığı vardı indirekt coombs testimiz pozitif 1/4 cıktı doktor hicbir açıklama yapmadan 15 gün sonra gel dedi çok korkuyorum yavruma birsey olcak diye böyle birşey yaşayan varsa lütfen ne gibi tedavi oldugunu ne aşamalardan geçtiğini yazabilir mi? bu duruma cok üzülüyorum Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
- 12 Nisan 2010
- 138
- 18
- 98
Merhabalar bende de aynı sorun var ve çok korkuyorum durumunuz nedir acaba hala pozitif mi değerinizmerhaba insallah saglikla aldin yavrunu kucagina. 1/4 neyi gosterio neler solefi dr un merak ediyorum benimde pozitif cikti;-(
Canim durumunu detayli anlatmadin ama ben soyle diyim, benim 14 hFta uyusmazlik ignem yapildi ve hamileligimin sonuna kdr 1/2 pozitif cikti kotu seyler solendi kimi bu deger negatif saylikir dendi bebekte ultrasonda hic belirti yoktu cok sukur hep takipteydim ama. Hatta bebek dogduktan sonra etkilendiyse kandegisimi bile olur dendiMerhabalar bende de aynı sorun var ve çok korkuyorum durumunuz nedir acaba hala pozitif mi değeriniz