• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan uyumazl

karabocek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
502
360
103
selam arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim :ecrin_bebek: internetten araştırmalarım ve ilk doktorumun bana 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğiydi ancak 18. haftada doktorumu değiştirdim kendisi kan uyuşmazlığı iğnesinin hamilelikte vurulmasının gereksiz olduğunu ve bu iğnenin doğumdan sonra vurulacağını söyledi. şu anda biraz tereddüd ediyorum ilk çocukta problem olmadığını biliyorum kan uyuşmazlığında. acaba 28.haftada iğne olmassam 2. bebişte bi problem olur mu?

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim :ecrin_bebek: internetten araştırmalarım ve ilk doktorumun bana 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerektiğiydi ancak 18. haftada doktorumu değiştirdim kendisi kan uyuşmazlığı iğnesinin hamilelikte vurulmasının gereksiz olduğunu ve bu iğnenin doğumdan sonra vurulacağını söyledi. şu anda biraz tereddüd ediyorum ilk çocukta problem olmadığını biliyorum kan uyuşmazlığında. acaba 28.haftada iğne olmassam 2. bebişte bi problem olur mu?

tatlım benim arkadaştada hamileyken kan uyuşmazlığı vardı ve ilk hamileliğiydi doktoru yaptı iğneyi şuandada çok sağlıklı bi kızı var bence yapması lazımdı doktorurununCADIARZUCADIARZU

kesın bışey demeyeyım ama bır derste görmüştük bu konuyu, anneye doğumdan sonra yapılır iğne dıye öğrenmıştık. ama tıpçı değılım :) değışmış olabılır...

canım bizdede kn uyuşmazlığı vardı bana ilk doğumumdan sonra yaptılar zaten 72 saat içinde olman gerekiyor ikinci bebek için faydalı. 2. hamileliğimde yine doğumdan sonra hemen yaptılar merak etme şimdi olmana gerek yok zaten 3 lü tarama testinde sorun olup olmadığı belli oluyor. yine bu kararı doktorunun vermesi daha doğru olur.

canim bizimde kan uyusmazligimiz vardi 2 hamileligimdede hem hamileligimin ilk 3 ayi icinde hemde dogumdan sonra igne yaptilar.
cok fazla bilgim yok ama hamile ikende yapiliyor diye biliyorum.
tavsiyem tanidigin bir baska Doktora falan sor.
hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

canım bizdede vardı benim doktorum doğumdan sonra ilk 72 saatte vuruldugunu söyledi ve bana doğumdan sonra yaptılar

Back