kan testnde gebelık i adetin 30.gununde kesın bellı olurmu acıll yardımmm

Merhabacanım. Eğer sonuç pozitif olsaydı kesin 30-40 gibi bir değer çıkardı en düşük. Ben adetimin 25. günü kan testi yaptırdığımda sonuç 43 çıkmıştı. Tabi geç döllenme olabilir. 2 gün daha bekleyip tekrar test yaptır. Allahtan ümit kesilmez

:emir_bebek:
selamunaleykum bayanlar.. bende uzun zamandır yorumlarınız okuyorum ve yeni üyeyim. beşbuçuk aylık evliyim.. evlendikten sonra adet gunlerımde sorunlar oldu ilk ay27 gunde hasta oldum sonra 25 gunde sonra 24 gunde hasta odum. son ayda 18 gunsonra hasta oldum en son 21 ocakta hasta oldum en gec 25. gunumde hastalıgımı beklıyordum fakat olmadım tabıkı cok sasırdım bugun 30.gunum ve hıc hastalık belırtısı yok karnımda şislik var iştahım açıldı yedıkce yıyesım gelıyor normal mi? ılk zamanlar karnım agrıyordu belım agrıyordu sımdı gectı dun kan testı yaptırdım doktor henuz erken dıyorum demıstı ama ben dayanamadımm sonuc
BETA HCG : | < 2,0 |negatif 0-2 mUI/ml negatıf cıktı bılmıyorum erkenmı yaptırdım acab testii?? dıs gebelık olabılırmııı?? işte ondan cok korkuyorumm lutfen cevapp verınn gecelerı uyuyamıyorummm sımdıden tesekkurlerrr

olsaydı kesin çıkardı
ben de yumurtlamadan snra 12. gün kan testi yaptırdım 75 çıktı
yumutlama gününün tespiti için ateş ölçmeyi kullan tavsiye edrim
adetlerin düzensizse ne zaan yumurtladığını bilirsin

Son düzenleme:
cevaplarınız için cok tesekkur ederım hanımlar.. bılmıyorum eger olursa ki bnm ıcın hedıye bır bebek olucak ama daha once hıc boyle gecıkmemıstı adetim. dıs gebelıkten korkuyorum bılmıyorum hayırlısı olsun ınsaallah

Back