Kan testleri ne zaman doğruyu söyler

saman yolu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
176
0
bana da yardımcı olun.yüzeysel bi ilişki yaşadım ben 15 gün önce.evli olmadığım için de korktum haliyle.benim tek korkum zevk suyu gelmiş midir diyeydi.cuma günü regl olmam gerekirken sadec bir iki damla o da kurulanırken geldi,regl olamadım yani.olmayınca dün sabah yani ilişkiden 14 gün sonra idrar tahlili yaptım tek çizgi koyu çıktı.kan tahliline gittim 1.0 çıktı.bu durumda hamilelik yok ve ilişkiden 12 gün sonra doğru sonucu verir kan tahlili diye biliyorum ama acaba zamanla artar mı kanın seviyesi? tahlilden dönünce regli de oldum bu arada.1gün gecikmeli oldu ama oldu sonuçta.lekelenme gibi değil normal adetim gibi. bu durumda yarın doktora görünsem mi? korkuyorum kızlar yardım edin.hamile olsaydım normal adet görürmüydüm? başka belirtim de yok zaten. kan tahlilini tekrarlamaya gerek var mı 14 gün sonra olması yeterli değil mi?

cnm bence hamile değilsin. adetin 1-3 gün gecikmesi ya da erken olması normal bir durum. hamile olsaydın kandaki değer 5in üstünde çıkardı adet de olmuşsun değerin artmaz.

bazı topiklerde okuyorum bir kaç gün sonra tekrarlıyorlar testi değer artıyomuş.ama o adet olmayanlarda mı bilmiyorum.

beta hcg yüksek olsa zaten adet görmezsin. çünkü hamilelikte artan bir hormon bu. Adet görmüşsün zaten sen.

bunu şu yüzden sordum;hamile olduğu halde normal şekilde adet gördüğünü yazan insanlr var internette.onların yanılgıs mı diye öğrenmek istedim.sanırm yaşanan kanamayı adet olarak yorumluyor bazıları ondan bu karışıklık yaşanıyor.teşekkür ederm bilgilendirdiğin için.

önemli değil cnm.

Tahlil sonrası büyük ihtimalle biraz kafan rahatlamıştır ve adetini rahatça olmuşsundur canım. üstüne görme diye birşey var ama bu o kadar sık karşılaşılan bir durum değil ve dahası normal adetten biraz farklı oluyor. Yine de rahatlaman açısından regl bitiminde evde idrar testi yapabilirsin. Hamile olduğuna ihtimal vermiyorum.

Pazartesi doktora gidip sonucu yorumlatıp durumu bi anlatyım istiyorum.gereksiz belki biliyorum ama bi bahane bulup doktra görünmek rahatlatacak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…