• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testini erken mi vermişim?Değer artar mı?

nariyaa_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
14
4
1
32
Merhaba yeni evliyim ve bebek istiyoruz :) Yumurtlamadan sonra 10. gün kan testi 0.162 çıktı.4 gün önce yaptırdığımda <0,1 çıkmıştı.Bu değerin artma ihtimali var mı?Pozitif olsaydı yüksek mi çıkardı,ama 4 günde yine de artmış olası beni umutlandırıyor ne dersiniz hamile olabilir miyim?Bu arada hcg hangi hızla artar en erken ne zaman yeni kan testi yapmalıyım?❤️🌸 Çok aceleci olduğumu biliyorum ama sabretmek çok zor 🙃

Merhaba yeni evliyim ve bebek istiyoruz :) Yumurtlamadan sonra 10. gün kan testi 0.162 çıktı.4 gün önce yaptırdığımda <0,1 çıkmıştı.Bu değerin artma ihtimali var mı?Pozitif olsaydı yüksek mi çıkardı,ama 4 günde yine de artmış olası beni umutlandırıyor ne dersiniz hamile olabilir miyim?Bu arada hcg hangi hızla artar en erken ne zaman yeni kan testi yapmalıyım?❤️🌸 Çok aceleci olduğumu biliyorum ama sabretmek çok zor 🙃
Testiniz cok cok az artmıs geldi bana. Yani artmıs olarak kabul etmeyin bence. Negatif görünüyor şuan. Erken yapmıssınız bence. Adete 2-3 gün kala yapn. İnşallah vardor

Ben de 8. Gün yaptırdım negatif çıktı bugün 10. Günüm tekrar kan versem mi çok kararsızım

12. Gün kanda ve idrarda pozitif gördüm. 12 den önceki gün gözle görülmesi bile zor bir gölge çıkmıştı erken gebelik testinde. O yüzden 12-13 gün bekleyin derim ☺️ inşallah istediğiniz gibi olur 🌸
Peki merak ettiğim şu.Bugün bu değer 3 gün sonra pozitif çıkacak hale gelebilir mi??

Peki merak ettiğim şu.Bugün bu değer 3 gün sonra pozitif çıkacak hale gelebilir mi??
Evet tabi ki ben 16 gün önce yaptığım testte hiçbir iz bile görmemişken 14 gün kala gölge 12 gün kala silik çizgi gördüm. O yüzden biraz daha bekle derim ☺️

Kızlar merhaba. Benimde yumurtlamamdan 8. Gün oldu. Bugün kan testi verdim. 0.5 çıktı. Yumurtlamam 1 hafta geç oldu ama. Adetimdende 3 gün geçti. Hala adet olmadım. Erken mi yaptım acaba testi. Yardımcı olur musunız :(

Back