• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde yanılma olur mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 213
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
13
5
1
25
Regl dönemime daha varken lekelenme oldu bende .. şimdi regl dönemimin geçmesine rağmen adet olmadı ve üstelik kasık ağrım karın kramplarımda var , test yaptım negatif çıktı..acaba testin yanılma ihtimali var mı hamile olabilir miyim ?

Son iliski uzerinde azi 12 gun geçtiyse o zaman yoktur her halde ama yinede 2-3 gun bekleyip sabah idrariyla test yapin. Virus zamanu çok sık kan vermeyin. Yine olmazsa adet gecikme nedenini araşdirmak için doktora baş vurun

Regl dönemime daha varken lekelenme oldu bende .. şimdi regl dönemimin geçmesine rağmen adet olmadı ve üstelik kasık ağrım karın kramplarımda var , test yaptım negatif çıktı..acaba testin yanılma ihtimali var mı hamile olabilir miyim ?
Ama iliski devam ettiyse o zaman geç dollenme ihtimali her zaman vardir.

Son iliski uzerinde azi 12 gun geçtiyse o zaman yoktur her halde ama yinede 2-3 gun bekleyip sabah idrariyla test yapin. Virus zamanu çok sık kan vermeyin. Yine olmazsa adet gecikme nedenini araşdirmak için doktora baş vurun
10 gün geçti son ilişki üzerinden..kan testi yaptım değerim 0.100 çıktı ben pek bu değerden anlamıyorum ama herhalde çok düşük

Değer kaç üzerinde çıkınca hamile olunuyor acaba..

Doktora da gitmek istemiyorum ama çok kafama takıldı o lekelenme , yanii belirtiler hamileyim gösteriyordu ama negatif çıkınca çok şaşırdım , dün kesin regl olacağım dedim öyle hissediyordum çünkü ama olmadım şuan göğüste şişkinlik var ama o regl olacağım his yok çok tuhaf ya , acaba böyle bir durumu yaşan var mı varsa lütfen yazar mı..?

Merhabalar ben gebeyim de daha 5 haftası kan verdim kan sonucum 1152 çıktıda sizce normal mi 3 gün önce 449.81 di

Back
X