Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten testi çok erken yapmışsın. Bende 11.gününde yaptırdım beta hcgyi dayanamadım çünkü. Bende erken verdiğim için kanı pişman oldum. Testini tekrarla sen inşallah tutunmuştur.Merhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda
Inşallah adet olmazsam tekrarlıcam sizin nasıl oldu sonuç olumlumu şuanGerçekten testi çok erken yapmışsın. Bende 11.gününde yaptırdım beta hcgyi dayanamadım çünkü. Bende erken verdiğim için kanı pişman oldum. Testini tekrarla sen inşallah tutunmuştur.
Aşılama yoluyla hamileyim henüz 3 haftalık. İnşallah olmazsın canımInşallah adet olmazsam tekrarlıcam sizin nasıl oldu sonuç olumlumu şuan
Sen kaçıncı günde öğrendin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahAşılama yoluyla hamileyim henüz 3 haftalık. İnşallah olmazsın canım![]()
bildigim kadariyla asilamada 14. gunden once yapilan testler yanlis sonuc verebiliyordu beklemenizi tavsiye ederimMerhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda
Amin inşallahSen kaçıncı günde öğrendin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Erken yapmışsınız testi bir kaç gün daha bekleyin değer artacakMerhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda
İnşallah ama ümidim kalmadı herşeyin hayırlısıErken yapmışsınız testi bir kaç gün daha bekleyin değer artacak ☺
Hiç kötü düşünme var ise yiyeceği ekmek olurİnşallah ama ümidim kalmadı herşeyin hayırlısı
canım moralini bozmak istemem ama bu değer yükselmez. Çünkü sırf zaten çatlatma iğnesinin etkisiyle bile daha yüksek çıkması gerekirdi demek ki iğnenin etkisi de geçiyor. Yine de gönlüne göre olsun herşeyMerhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda