• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde negatif

Sevimeren

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
44
12
8
38
Merhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda

Merhaba kızlar bugün aşılamanın 9.günü 2 gün önce evde erken gebelik testi yaptım 2.Çizgi silik çıktı bugün de kan verdim değer 1,81 çıkmîş doktoruma söyledim 2 gün sonra testi tekrar yaptır dedi erken mi sizce kızlar böyle olup sonradan yükselen varmı aranızda
Gerçekten testi çok erken yapmışsın. Bende 11.gününde yaptırdım beta hcgyi dayanamadım çünkü. Bende erken verdiğim için kanı pişman oldum. Testini tekrarla sen inşallah tutunmuştur.

Gerçekten testi çok erken yapmışsın. Bende 11.gününde yaptırdım beta hcgyi dayanamadım çünkü. Bende erken verdiğim için kanı pişman oldum. Testini tekrarla sen inşallah tutunmuştur.
Inşallah adet olmazsam tekrarlıcam sizin nasıl oldu sonuç olumlumu şuan

bildigim kadariyla asilamada 14. gunden once yapilan testler yanlis sonuc verebiliyordu beklemenizi tavsiye ederim

Sen kaçıncı günde öğrendin canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Amin inşallah 🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aşılamanın 11.günü kan verdim 32.6 çıktı. Aşılamanın 14.günü bugün 250.7 çıktı.

Erken yapmışsınız testi bir kaç gün daha bekleyin değer artacak ☺️

canım moralini bozmak istemem ama bu değer yükselmez. Çünkü sırf zaten çatlatma iğnesinin etkisiyle bile daha yüksek çıkması gerekirdi demek ki iğnenin etkisi de geçiyor. Yine de gönlüne göre olsun herşey

Back