kan testinde 2.32 ne demek?

hly22ycl

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
48
16
13
36
Merhaba arkadaslar.Gecen ay kan testi yaptirdim gebelik icin 2.32 cikti. Ama doktora gostermedim gebelik yok cunku onun farkindayim ama oyle deger cikmasi normal mi?

Merhaba arkadaslar.Gecen ay kan testi yaptirdim gebelik icin 2.32 cikti. Ama doktora gostermedim gebelik yok cunku onun farkindayim ama oyle deger cikmasi normal mi?
meraba canım. bu değer çıkıpta gebe olanda olmuş olabiliyo ama henüz çok çok küçük olduğu zaman bu tarz bi değer çıkabiliyo.fakat eğer gebe olsaydın şimdiye kadar mutlaka belirtilerini yaşamaya başlardın.adet dönemine yakın günlerde de beta hcg değeri yükselebiliyomuş sende de bu tarz bişe olmuş olabilir.

Evet haklisiniz mutlaka yasardim adetim gecikmeli olmustu gecen ay test yaptirdim bu cikti. Dediginiz gibi mutlaka hissederdim. Sonra adet oldum ama cok kan gelmedi. Bugun biraz bel agrilarim oldu sadece . Bilmiyorum ya bebek sahibi olmak istiyorum artik hayirlisi..

inşallah rabbim sanada nasip eder en yakın zamanda bende bi süre zorluk yaşadım.sakın umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…