Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetde bazı yerlerde 10 ve üstü yazıyor ama anlayamıyorum5 ve üstü hamıle dıye gecıo bılıorm baya cok vrmıs renglıne yukselır inş tbrıkler
ağzından bal damlıyor:) ya emin olmak istiyorum. hiç kimseye söylemedim. ama çatlıyorumreglinize 7 gün varken bu sonuç çıkıyorsa büyük ihitmalle gebesiniz regliniz geçsin bir daha tekrarlayın bana kalırsa gebesiniz hayırlı olsun
ağzından bal damlıyor:) ya emin olmak istiyorum. hiç kimseye söylemedim. ama çatlıyorum
söylesem mi yoksa emin olmadan söylemesem mi bilemiyorum. ya bana çok umut vereiyor . 8.82 az değil. daha önce yaptırmıştım bu ay değil tabi. 0,384 çıkmıştı. yani bilemiyorum çok umut vaadedici. üstelik daha adetime bir hafta var. bir hafta varken bu kadar yüksek çıkması beni heycanlandırıyorTahmin edebiliyorum :) bende çok hamile kalmak istiyorum birilerine söylememek için zor tutuyorsunuzdur kendinizi :) sabırlı olun eşinize söyleyin sadece :)
söylesem mi yoksa emin olmadan söylemesem mi bilemiyorum. ya bana çok umut vereiyor . 8.82 az değil. daha önce yaptırmıştım bu ay değil tabi. 0,384 çıkmıştı. yani bilemiyorum çok umut vaadedici. üstelik daha adetime bir hafta var. bir hafta varken bu kadar yüksek çıkması beni heycanlandırıyor
amin inşallah Allah aratmasın hepimize hayırlısıyla tez zamanda versinKesinlikle bende ondan büyük ihitmalle gebesiniz dedim çünkü reglime 7 gün var diyorsunuz ve çoğu yerde 5 ve üstü değeri olan gebe olarak kabul ediliyor regli olacağınız gün veya bir gün sonra kan testi yapın o zamana kadar bebis varsa değerileriniz fırlar zaten :) ay hadi inşallah inşalllah rabbim bizim gibi isteyen herkkese nasip etsin hiç birimizin kucakları boş kalmasın canım
Kızlar yok mu bilgisi olan
5 ve üzeri gebelik diye biliyorum ama daha çok yeni bata kadar bekleyin testi tekrarlayın.Kızlar yok mu bilgisi olan
Öyle mi diyosun yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum ya hiç emin olamıyorum aklıma hep kimyasal geliyo bilmiyorum yaCanım merhaba;
%90 hamilesin hayırlı uğurlu olsun
%10 kimyasal, veya dış gebelik mihtimali (bence bu kısmı düşünmeye bile gerek yok Allaha emanet normal gebeliktir. )
Öyle mi diyosun yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum ya hiç emin olamıyorum aklıma hep kimyasal geliyo bilmiyorum ya
Ya hep böyle şeyler okudum burda yani kimyasal gebelik dış gebelik falan tabi benim değerimle yada durumuyla hiç bi ilgisi yok ama ne bileyim işte inanamıyorum kötüye yoruyorumNeden öyle düşünüyorsun Allaha bırak yoktur öyle birşey iyi düşün pozitif enerjiii
Ya hep böyle şeyler okudum burda yani kimyasal gebelik dış gebelik falan tabi benim değerimle yada durumuyla hiç bi ilgisi yok ama ne bileyim işte inanamıyorum kötüye yoruyorum
Evet ya herşey olacağına varır hiç kafamı yormama gerek yok rahat bırakıcam sağol ya rahatlık geldi:)Canım 3 ayı nasıl geçirdim bi bilsen ha çocuğa bişey oldu ha olacak, ama olmadı Allahın izniyle olmaz da.Ben de burda çok okudum yok düşük yok kalbi durdu falan , çok etkilendim ama çok şükür birşey olmnadı, Allahın izniyle seninde normal gebeliktir. böule düşün..
Evet ya herşey olacağına varır hiç kafamı yormama gerek yok rahat bırakıcam sağol ya rahatlık geldi:)