Kan testim

Evva

Ömrüm evlat 👼
Pro Üye
Anneler Kulübü
4 Kasım 2019
27.476
En iyi cevaplar
1
96.347
598
29
Kızlar merhaba ben yazmıştım daha öncede kimse cevap yazmadı ben bi hafta önce kan testi yapmıştım 1.5 çıkmıştı bugün yine yaptım sadece 0 çıktı bu normal bişeymi evhamlandım gene adetim de 2 gün geçti bu arada

Canım 5 ten küçük çıkınca gebelik yok sayılıyor zaten inşallah seninde olur bebeğin seninledir

Canım 5 ten küçük çıkınca gebelik yok sayılıyor zaten inşallah seninde olur bebeğin seninledir
Teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için hamile değilim o kesinleştide değerin düşmesi beni korkuttu biraz

bide adetten beş gün sonra lekelenme olmuştu ama baya uzun sürdü kimyasal mı yaşadım diycemde bişey anlamadım sadece çok az lekelenmeler oldu inşallah öyle bişey değildir

Teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için hamile değilim o kesinleştide değerin düşmesi beni korkuttu biraz
5 1 3 farketmiyor canım benimde aynısı oldu kimyasaldı 10 a düştü doktorum tamam artık o yok sayılıyor dedi en son gittiğimde 1.59 du. Düşmesinden birşey olmaz hepimizde zaten 0

5 1 3 farketmiyor canım benimde aynısı oldu kimyasaldı 10 a düştü doktorum tamam artık o yok sayılıyor dedi en son gittiğimde 1.59 du. Düşmesinden birşey olmaz hepimizde zaten 0
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…