Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben yazmıştım daha öncede kimse cevap yazmadı ben bi hafta önce kan testi yapmıştım 1.5 çıkmıştı bugün yine yaptım sadece 0 çıktı bu normal bişeymi evhamlandım gene adetim de 2 gün geçti bu arada
Kızlar merhaba ben yazmıştım daha öncede kimse cevap yazmadı ben bi hafta önce kan testi yapmıştım 1.5 çıkmıştı bugün yine yaptım sadece 0 çıktı bu normal bişeymi evhamlandım gene adetim de 2 gün geçti bu arada
bide adetten beş gün sonra lekelenme olmuştu ama baya uzun sürdü kimyasal mı yaşadım diycemde bişey anlamadım sadece çok az lekelenmeler oldu inşallah öyle bişey değildir
5 1 3 farketmiyor canım benimde aynısı oldu kimyasaldı 10 a düştü doktorum tamam artık o yok sayılıyor dedi en son gittiğimde 1.59 du. Düşmesinden birşey olmaz hepimizde zaten 0
5 1 3 farketmiyor canım benimde aynısı oldu kimyasaldı 10 a düştü doktorum tamam artık o yok sayılıyor dedi en son gittiğimde 1.59 du. Düşmesinden birşey olmaz hepimizde zaten 0