Kan testim pozitiF yardım!

narnur94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
17
3
1
30
herkese merhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 5. Günü geciktim ve kan testinde pozitif çıktım çok şükür. Ancak kasık ağrım çok fazla bu normal mi sürekli kramplar giriyor. Korkuyorum.

Biraz da psikolojik oluyor bu dönem bu ağrılar, Rabbim senin ve evladının ayağına taş degdirmesin mutlu güzel doğumlar

Ağrı, batma, kramp normal bazıları gazdan ki gebelik belirtilerinden gaz snaicisi baya rahatsız edici olabilir bazıları bebek olusumu ve gelişiminden, doğuma kadar gidecek ani hareket etme çok yorulma dinlendikce geçer, geçmez de siddetlenirse doktora danisirsin onun dışında sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun

Biraz da psikolojik oluyor bu dönem bu ağrılar, Rabbim senin ve evladının ayağına taş degdirmesin mutlu güzel doğumlar
Çok çok teşekkür ederim ne güzel bir dua allah razı olsun inşallah sıkıntısızca büyüyüp doğar ama insan ister istemez korkuyor daha kese görünmedi çünkü

Çok teşekkür ederim gözlerim dolarak okudum yorumunuzu hiç beklemediğim anda bir sürpriz oldu çünkü

Çok çok teşekkür ederim ne güzel bir dua allah razı olsun inşallah sıkıntısızca büyüyüp doğar ama insan ister istemez korkuyor daha kese görünmedi çünkü
Korkuyor maalesef evet, her şeyden korkar hale geliyorsunuz ama bir yandan da sandığınızdan daha güçlü olacaksınız çünkü işin ucunda bebişe kavuşmak var ♡ Hamilelik sürecinde eğer dusuk riskiniz olmaz ise 12. Haftadan sonra evde durmayın, mutlaka hava almaya çıkın gezin kendinize hasta muamelesi yapmayın, bebek doğunca ister istemez uzun süre eve kapanmak zorunda kalabiliyorsunuz.. Keyifli güzel bir süreç olsun ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…