Kan testim pozitif adetim gecikti

esraksc96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
36
15
28
Herkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim en son 8 nisanda adet oldum 5 mayısta adet olmam gerekirken şu an 7-8 gün geciktim. 4 günlük gecikmem oldugun gün kan testi ve idrar verdim negatif çıktı. Doktor Ultrasonda rahim duvarın çok kalınlaşmış güçlü bir adet geçirebilirsin olursan demişti henüz olmadım. Pazartesiye kadar beklemeli miyim sizce adet söktürücü kullanmak istemiyorum ama karnımda ara ara giren sancılar halsizlik uyku hali bel agrısı şikayetlerim de var. Gebe miyim bilmiyorum ama her sey de negatif cıktı. Ne yapacagımı bilmiyorum. Tekrar test yaptırmalı mıyım

Bence beklemelisin acele etme bazen gec döllenme olduğu icin cikmayabilir söktürücü bebek varsa eger düşüge sebep olur. Bi hafta daha bekle bakalım

Bence beklemelisin acele etme bazen gec döllenme olduğu icin cikmayabilir söktürücü bebek varsa eger düşüge sebep olur. Bi hafta daha bekle bakalım
Çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız icin biraz daha bekleyeyim yanş kan testi de kesin sonuc veriyor diyorlar ama Allah işte hiç belli olmaz 1 bucuk senelik evliyim ilk gebeliğim olacak normalde adetim cok düzenlidir hiç sapmaz ilk ke böyle oldu doktorum da stresten de olabilir dedi ama icimde de güzel bir his var bilmiyorum

Herkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim en son 8 nisanda adet oldum 5 mayısta adet olmam gerekirken şu an 7-8 gün geciktim. 4 günlük gecikmem oldugun gün kan testi ve idrar verdim negatif çıktı. Doktor Ultrasonda rahim duvarın çok kalınlaşmış güçlü bir adet geçirebilirsin olursan demişti henüz olmadım. Pazartesiye kadar beklemeli miyim sizce adet söktürücü kullanmak istemiyorum ama karnımda ara ara giren sancılar halsizlik uyku hali bel agrısı şikayetlerim de var. Gebe miyim bilmiyorum ama her sey de negatif cıktı. Ne yapacagımı bilmiyorum. Tekrar test yaptırmalı mıyım
Bende 8 Nisan'da oldum en son adet. Hala olmadım adet söktürücü içiyorum 4 gündür ama benim adetlerim düzensiz hep zaten 🥺

Bende aynı durumdayım ne oldu sonuç yazmamissiniz merak ettim

Malesef 15 gün sonra bile negatifti doktorum progesteron önerdi gebelik varsa bile düşmeyeceğinden dolayı kullandım ve adet oldum bir yıl geçmiş kusura bakmayın üzüldüğüm için tekrar foruma girmedim

X