• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testim negatif ..

betulardaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
43
32
3
29
Merhaba arkadaşlar, normalde düzenli adet görüyordum, adet günümden 3 gün önce çok akıntım vardı ve adet günümde gelmeyince de kan testi yaptırdım 0.01 negatif sonucum. Suan onun üstünden de 3 gün geçti 4 gün geciktim tuhaf bir şekilde mide bulantılarım var ve sürekli kokulardan etkileniyorum akıntım da hala devam ediyor ha oldum ha olucam diyorum, sizce testi tekrarlamalı mıyım? Aranızda böyle şeyler yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? Cevaplar icin teskrler Allah isteyen herkese nasip etsin. :KK36:

Arkadaşlar benim adetim tam 23 gün gecikti. İdrar ve kan testleri negatif. Doktor ultrasonda baktı ve daha önce olan kistlerimin yok olduğunu söyledi. Adet söktürücü olarak progestan ilacını verdi ama ben daha önce 7 ay falan kullandım ilacı. Sonrasında adetim düzene girdi mi diye bıraktım 5 ay düzenliydi ama ay yine çok gecikti. Sat 6 aralık. Bende daha önce çok duyduğum soğan kürüne başladım. Bugün3. Günüm acaba benim gibi olan var mı sonuç ne oldu neden adetim bu kadar gecikmiştir?

Back