Gebeliğe Hazırlık Kan testim bu sonuç yükselirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulada

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
136
50
623
37
İzmir
Günüm 2 gün geçtikten sonra kahverengi leke geldi bi gün sonra kanamaya dönüştü sonra sancılanmaya başladım özellikle wc gittiğimde sancı artıyodu ama kanamam çok azdı. Sabahına doktora gittik çocuk kendine yer yapmış kesesi şurası diye gösterdi ama kanama başladığı için yerinden oynamış düşüyor dedi %1-2 ihtimal tutunabilir dedi. Kanama artıp parça gelirse korkma dedi. Sonrasında doğru düzgün kanamam olmadı ayağa kalkınca rahimde ağrı var ve sol kasığımda batma var sanki orda bişey var ben hareket ettikçe orda hissediyorum. Çok ayakta kalınca ağrı yapıyor. Bugün devlet hastanesinde kan testi yaptırdım resmini ekliyorum. doktor hiç belli olmaz doktorunla görüş dedi. Doktorumda pazartesiyi bekle kanama olur dedi. Ama kanama kesildi kahverengi leke geliyor. Acaba çocuk tutunmaya mı çalışıyor testime bakarmısınız bu konularda hiç bilgim yok

Çıkan teste göre maalesef gebe değilsiniz ..

Pazartesi tekrar yaptırsammı diye düşünüyorum. O zaman neden böyleyimki

boş gebelik veya kimyasalda olabilir. ondada bu kdr düşük çıkıyor

bence de kimyasal, değer düşmüş canim

Gebelik yok maalesef. Dış gebelik olsa bu değeriniz biraz yüksek çıkardı. Siz doktorunuzu değiştirin bence.

Kimyasal yaşadın sanırım canım kendiliğinden gitmiş sonuca göre hamile değilsin

Çatlatma iğnesi olmuştum bu 3. İğne..
Ne bileyim ya bi umut işte
Bide rahimde ve sol kasığım da ağrı var dik oturunca ve çok ayakta dolaştığımda artıyor. O yüzden tutundu zannettim kimyasal gebelik ne demek acaba

Çatlatma iğnesinde hcg hormonu var bu yüzden kanda gebe gözükmen normal maalesef ki hamile görünmüyorsun inşaallah bir daha ki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…