• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testi

enerji07

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
18
0
16
İzmir
kızlar bugun kan testı yaptırdım gebelık ıle ılgılı ve sonuc 106. doktor gebesın dedı ama daha ıkı haftalık bıle yok dedı. bri baska doktorda 4 haftalık dedı kafam karıstı

canım son adet tarıhıne göre 4 haftalık gozukuyordur ama gelişime göre 2 hafta gozukuyrodur

hayırlı olsun kafana takma degerın iyi gunasırı ıkıye katlarsa degerın sağlıklı bı sekılde buyuyor dmeektır

sağlıkla kucakalrsın ınsallah :)

ama doktor muayene etmedı zaten dırekt 1 bucuk haftalık dedı sonra aıle hekımıne gosterdım oda kagıtta yazan degerlere gore 4 haftalıksın dedı ıkı doktorda nasıl bu kadar farklı dusunuyor olabılır :)))) yarın aıle hekımıne gıdıcem ve ıkıncı bır kan testı ıstıcem degerlerım artmısmı bır bakmak ıstıyorum ama bende cok bebek ısteyenlerdenım o nedenle bu kadar pıpırıklenıyorum sanırım :)

hastaneden hastaneyede hcg değerlerine karşılık haftası farklı olabiliyor.sonuç kağıdının bitarafında değere göre haftası yazmıyormu orayada bakabilirsin

yazıoo tabı oraya gore 4 haftalıgım suan. Benı sasırtan kısımda orada yazana ragmen doktorun bır tanesının 1 bucuk haftalık demesı oldu :) kagıtta yazana gore 4 hftalık :)

Back