Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bende seninle aynı hayal kırıklığını yaşıyorum ve korkuyorum. 7 mart sat ve regl olmam gereken günün üzerinden 1 hafta geçti. pazar günü idrar testi yaptım negatif çıktı.Dün de kan testi yaptırayım dedim. b hcg değeri 5,26 çıktı ve asistan gebelik yok dedi. doktor çıktığından gösteremedim. bugün de izinliymiş. ayrıca sol kasığımda da ağrım var arada bir şiddetleniyor bazen duruyor. çok tedirgin oldum. bebek yoksa neden bu kadar gecikmiş olabilirim. en fazla 1 gün gecikirdi adetim 28 günde bir oluyordum. ve ağrımın sebebi ne olabilir. dünden beri çok üzgünüm bilgisi olan var mı
O da öyle dedi 5'in üstü gebelik ama 5,26'ya negatif diyoruz. Yine de doktor görünce arar seni dedi. İnşallah dediğin gibi geç döllenmedir canım. Çünkü durduk yere böyle belirtiler yaşamak beni korkuttu. Belirsizlik çok kötü Kan testinden önce Ultrasonla da baktı duvarda kalınlaşma var ama keseyi göremiyorum dedi.
Doktorla görüştüm gebelik yok gününüz geçti diye illa gebelik olacak demek değil dedi başından savdı resmen çok moralim bozuldu ama hala adet olamadım ve ağrım var
Doktorla görüştüm gebelik yok gününüz geçti diye illa gebelik olacak demek değil dedi başından savdı resmen çok moralim bozuldu ama hala adet olamadım ve ağrım var
başka hastaneye randevu aldım. hiçbişey yoksa bile ağrım var bunun normal olmadığını düşünüyorum.allahım hayırlısını versin.