benim adetim 4 gn geçtiğinde kan testi yaptırdm hemde özele 20 tl verdimm negatif çııktıı..bugün 10.gün ve tekrar test yaptırdımm devlet hst de ve pozitiff...inşallah sende hamilesindr cnm
slm kızlar ben hamişmiyim değilmiyim emin değilim gebelik testi aldım negatif sonuç verdi ancak adetim 4 gün geçti bir belirti yok kan testi yaptırcam ama nereye gitmem gerekiyo sağlık ocaklarında yapıyolar mı bileniz varsa lütfen cevap versin:ecrin_bebek:
slm kızlar ben hamişmiyim değilmiyim emin değilim gebelik testi aldım negatif sonuç verdi ancak adetim 4 gün geçti bir belirti yok kan testi yaptırcam ama nereye gitmem gerekiyo sağlık ocaklarında yapıyolar mı bileniz varsa lütfen cevap versin:ecrin_bebek:
AAA bende regl tarihimden 6 gün önce test yaptırdım negatifti.Demek sonrasında pozitife dönüşebiliyor bunu duyduğuma sevindim arkadaşım :)))))))
valla esracım bu bile insanlara umut oldu başta bana bu ay bekiyodum 5 gün varken yaptrdım negatif die kendimi yedim temizlikci teyze var bu ayda yok teyze dedim dur bakalım dedi allhtan umut hiç kesilmez reglin daha geçmediy dedi evet hala heçmedi ama bi umut bekliyorum
canım benim allah senden razı olsun ve meleğini senden hiç ayırmasın inşşalh öle olur kendimiz fazla yıpramayayım dimi ne bilim bazen çok umutsuzluğa süşüyorum 5 yıldr istiyorum 4 ay öncede boş gebeliğim oldu bidaki ay yokum eşimden ayrı olcam kız kardeşimin doğumuna gidiyorum almanyaya bekleyelim görelim mevlam ne eylerse güsel eyler dimi :) 4 gün geçince an testimi yaptrdın canım
?