Bazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallahAdetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Adet günümden önce kan vermiştim şuan 4 güb gecikmem var tekrar kan vermelimiyimBazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
Hımm ben sandım geciktikten sonra vermişsiniz bence tekrar kan tahlili yaptırın 4 gün gecikmiş varsa çıkar zaten en azından içinizde şüphe kalmasınAdet günümden önce kan vermiştim şuan 4 güb gecikmem var tekrar kan vermelimiyim
4 5 gündürde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ama adet olmadım uyku durumum halsizliğim ara ara mide bulantım oluyo psikolojik mi bilniyorumBazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler
Merhaba ben gecikmenin 3. günü 48 ile öğrenmiştim sizinde artmış olma ihtimali var mümkünse kan testini tekrarlayabilirsiniz
Yani eğer bu teste rağmen de gebe değilseniz bu testleri üretenlerin Allah belasını versin gerçekten. Sen tekrarla canım kanıAdetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Fotoğrafta ki Beta değil lh ovülasyon testiAdetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Bizi umutlandırıyo kan testinde çıkmasını bekliyorduk ama hüsrana uğrattı biziYani eğer bu teste rağmen de gebe değilseniz bu testleri üretenlerin Allah belasını versin gerçekten. Sen tekrarla canım kanıu
Geb3lik testi değil bu test ovulasyon testiAdetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Kan testini daha sonra verdim zaten çift çizgiyi görünceFotoğrafta ki Beta değil lh ovülasyon testi
Canım bu test ovülasyon testiymiş yaBizi umutlandırıyo kan testinde çıkmasını bekliyorduk ama hüsrana uğrattı bizi
Gebelik diye aldıkCanım bu test ovülasyon testiymiş ya
Bu test yumurtlama testi değil miAdetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Lh testi canım bu yanlış vermiş sanırım eczane.Adetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Eeee bariz bar koş koş hemen kan ver :) tebrik ederim. Annecim ben buradayım diyor :)Tekrar yaptım bu gebelik testi oluyor dimi
canım bu doğru gebelik testi gebesin yüksek ihtimalTekrar yaptım bu gebelik testi oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?