• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi

cntrkdm22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
13
5
1
18
Adetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG-20250109-WA0034.jpg
    IMG-20250109-WA0034.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 32
Adetten 1 hafta önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama kan testi 0.200 çıktı adetim şuan 4 gün gecikti beta değerinin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim
Bazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲

Bazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲
Adet günümden önce kan vermiştim şuan 4 güb gecikmem var tekrar kan vermelimiyim

Merhaba ben gecikmenin 3. günü 48 ile öğrenmiştim sizinde artmış olma ihtimali var mümkünse kan testini tekrarlayabilirsiniz

Bazen testler yalancı pozitif gösteriyor kan değerleri her zaman doğru olanı gösterir adetiniz geçtikten sonra kan testi yaptıysanız negatifse biraz zor pozitife dönmesi dilerim Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler
4 5 gündürde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo ama adet olmadım uyku durumum halsizliğim ara ara mide bulantım oluyo psikolojik mi bilniyorum😄

Yani eğer bu teste rağmen de gebe değilseniz bu testleri üretenlerin Allah belasını versin gerçekten. Sen tekrarla canım kanı

Tekrar yaptım bu gebelik testi oluyor dimi

Eklentiler

• 20250120_150845.jpg
    20250120_150845.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 11
Lh testi canım bu yanlış vermiş sanırım eczane.
4 gün geçtiyse gidip kan ver acilde hiç kaset testlerle uğraşma:) genelde Lh böyle çıkınca gebelik oluyor bence vardır kan verirsen beta değeri güzel gelecek :)

Back