How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kan testi

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
36
arkadaslar adetime 8 gun var yarin sehir merkezine gidicem kan testti yaptirayim diyorum bu ay suphelenmelerim var adete bi hafta kala kanda cikma ihtimali var mi yoksa illa adetin gecmesi mi gerekiyor beni bilgilendirir misiniz?

arkadaslar adetime 8 gun var yarin sehir merkezine gidicem kan testti yaptirayim diyorum bu ay suphelenmelerim var adete bi hafta kala kanda cikma ihtimali var mi yoksa illa adetin gecmesi mi gerekiyor beni bilgilendirir misiniz?
geçerse daha iyi olur eğer tuttuysa suan yerleşme zamanları cıkmayabilir testte o yüzden bi 10 gn beklemenizi tavsiye ederim

Benimde adetime 8 gün vardı dün kan testi yaptırdım negatif çıktı bu ay ilk denememiz ilerleyen günlerde pozitif olur mu bilmiyorum

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Canım hamilelik imzani görünce çok mutlu oldum.sanirim buraya yazdığında hamileymişsin. Adetine 8 gün kala kan testi yaptırdığında sonucun kaç çıkmıştı acaba benimde şuanda 10 gün var adetime değerim 2 çıktı yardımcı olursan sevinirim

Back