Sabahın erken saatlerinde mi alınıyor kan özelde de ? Kaç gibi gitmeliyimSimdi gidin kan verin her iki gunde kan vermeye devam edin gebeligin saglikli ilerleyip ilerlemedigini bilemezsiniz .Kese de beta 1000 i gecince görünür Ama simdi git ki vitamin verir progestan verebilir rahmin güçlensin diye .Niye bekleyeceksin ki betani bilmeden .Ben 4 kez 2 gunde bir kan verdim sonra dr a gittim keseyi gorduk betadan betaya degisir ama acilde kan ver degerlerini takip et
Oyle bir kural yok tok ac saat fark etmez bugun 3 de verdiysen ctesi de 3 te ver ki ikiye katlamis mi ogrenebil .Sabahın erken saatlerinde mi alınıyor kan özelde de ? Kaç gibi gitmeliyim
Anladım teşekkür ederim :)Oyle bir kural yok tok ac saat fark etmez bugun 3 de verdiysen ctesi de 3 te ver ki ikiye katlamis mi ogrenebil .
Sonucu bizimle paylasAnladım teşekkür ederim :)
Tabiki paylaşırım :)Sonucu bizimle paylas
Beta hcg 346,8Sonucu bizimle paylas
Cok guzel iki gun sonra tekrar ver canim hayirli ugurlu olsun aman yukseklere uzanma ace domestos vs den uzak dur agir kaldirma hep yat benim 3 4 kez kanamam oldu cok korktumBeta hcg 346,8
Cok guzel iki gun sonra tekrar ver canim hayirli ugurlu olsun aman yukseklere uzanma ace domestos vs den uzak dur agir kaldirma hep yat benim 3 4 kez kanamam oldu cok korktum
Dr söylerKaç ay bu şekilde dikkat etmeliyim ya hep yatış da olmaz tabi