Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki merak ettim çok seviyorsunuz ama kan uyuşmazlığı ortaya çıktı veya bir hastalık.bi durup düşünürmüsünüz evlilik kararınızı?(lütfen yanlış anlaşılmasın ben öyle düşünüyorum demedim sadece merak ettim)
nikah işlemlerinin yapılması için şart zaten. Yoksa nikah işlemleri başlamıyor. Kan testi yaptırıp daha sonra rapor alıp beldiyeye diğer evraklarla beraber veriyorsunuz sonra işlemler başlıyor. İsteğe bağlı değil.
peki merak ettim çok seviyorsunuz ama kan uyuşmazlığı ortaya çıktı veya bir hastalık.bi durup düşünürmüsünüz evlilik kararınızı?(lütfen yanlış anlaşılmasın ben öyle düşünüyorum demedim sadece merak ettim)
Zaten her şey tamam ki nikah işlemleri için gidiyorum bu testleri yaptırmaya , ciddi bir şey de çıksa orda sevdiğim insanı nasıl terk ederim ... Yine evlenirim , ama hastalığının da çaresini bulmaya çalışırım. Bu arada kan uyuşmazlığı tesbit edildiğinde bebek için çaresi var Allah başka dert vermesin yeter ki.
bu test bilgilendirme için yapılır...
biz de hiv bakmadılar ama evleneceğim adam hiv ise gider...olmaz o evlilik...
kan uyuşmazlığı ya da akdeniz anemisi gibi bişey çıkarsa da önlemi alınır...
bir çok şeyin çaresi var artık çok şükür...
2005 yılında evlendik..
Kan alındı ikimizden de..
Bir telefon geldi işyerime, hiv virüsü çıkmış bende!!!:1shok:
Nasıl yani dedik..
Bir daha kan verdim yine aynı sonuç..:roflol:
Zaten kocem hiç bir daha kan vermemi istemedi,"tamam ya AIDSLİ olsan da evlenecem var mı ötesi" diyordu..kaydirigubbakcemile2
Ama ben mor kollarımla kafamın karışıklığını gidermek istedim..3. testte temize çıktım..hihoyyyt
Meğer kan sayıları alt seviylerde olan kadınlarda sonuç böyle çıkarmış..
çitlenbikcim sağlık raporu şart zaten..
ama sağlık raporu için tetkik şart olmayabilir tam bilmiyorum canım.
sadece tahlil istermisiniz rapor için istermisiniz dedi kadın bize..
bizde istemiyoruz dedik..
bilmiyorum niye böyle yaptı..
Demek ki kadın kocanın ve senin tipine bakınca anladı sizin sağlam insanlar olduğunuzu..:lepi:
Hele kocan boru sesiyle ötmeye devam ettiyse orada da ben gibin korkmuştur,"iyisiniz siz maşallah iyisiniz hade gidin evlenin" demiştir.kaydirigubbakcemile3
kocaya bak be.....:CüvCüv::CüvCüv:
ahhhh ahhhh....
güzel ülkemin hırçın suları ahhhhhhh....kaydirigubbakcemile2