Kan testi yanlış çıkar mı

Ipekkk cannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
8
0
36
33
Merhabalar ben adetime 4 gün kala iki damla kan gördüm. Bugün adet günüm kan testi verdim sonuç 1.2 çıktı. negatif çıktı. Doktor kan testi her zaman doğru çıkmayabilir adetinin geçikmesini bekle dedi. Ama gelmişken kan vereyim dedim. Daha önce böyle bir durum yaşayıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Değer sınıra yakın olsa şüphelenilebilir ama şu an negatif. Belki geç döllenme olmuş olabilir ihtimal düşük bu seçenekte maalesef.

Değer negatif ben gebelik olsaydı azda olsa yükselirdi yada sınırda veya sınıra yakın olabilirdi..düşük bir ihtimal ama takip edin yinede

Benim <1.2 çıkmıştı. Kan testini on gün sonra tekrarladım ve pozitif sonucu bugün aldım. Yalnız ben herhangi bir lekelenme yaşamadım. Bir de ben ilk kan verdiğimde daha reglime çok vardı. Kan testinin doğru sonuç vermesi için ilişkinin üstünden 2-3 hafta geçmesi gerekiyor bence.

Merhaba canım senle aynı durumdayım bana yardımcı olursan çok sevinirim dün regl olmama daha bir hafta vardı çok erken olduğunu biliyordum ama erken idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı bide kan verdim onda da 1.2 çıktı doktor çok erken dedi sence hamile olabilir miyim ve en erken ne zaman öğrenirim

Geç gördüm kusura bakmayın. Son ilişkiden 20 gün falan rahat bi geçmesi lazım. Ben reglim 2-3 gün gecikince kan verdim. Pozitif sonuç aldım. 1.2 çıkınca tekrar edilmesi gerekiyormuş kan testinin. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…