kan testi yanilir mi ? değişirmi bu sonuc gün geçince ?

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
bugün ilişkimin üstünden 4 gün geçti kan testi verdim negatif? bu artik hamile cikmayacagim mi demektir sonradan değişir mi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadar kısa sürede sonuç vermez zaten. Kesin sonuç için Regl tarihine bikaç gün kalana kadar beklemelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün ilişkimin üstünden 4 gün geçti kan testi verdim negatif? bu artik hamile cikmayacagim mi demektir sonradan değişir mi??

en az 12 gün geçmesi gerekir. hamilelik süreciyle ilgili yazıları okumalısın.

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Regl 9 gun vardi 0.100 cikti degerim gebelik kesin yok denildi.5 gun sonra idrar testi yaptim regl 4 gun vardi ve cift cizgi cikri kan verdim tekrar hamileligim kesinlesti.iliskiden 4 gun sonra kanda mumkun değil cikmasi ki sperm 3 gun yaşıyor ya kendini yorma bu sekilde sabret zor ama sabret regl 2-3 gun kala yaptir yaa regl gunu yaptir he gec dollenme olursa yine cikmayabilir hemen aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…