• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan Testi Verdimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20.349
Puanlar
398
Ptesi kan vermeyi düşünürken bir de baktim ki hastanede kan veriyorum.Ama düşündüğünüz gibi sabredemeyip gitmedim.Bugun talihsiz bir kaza sonucu ayagimi kirdim ve röntgene girmek zorunda,kaldim gebelik bekledigimi soyledim korumak icin yelek giydirdiler tum vücudumu örttüler ne kadar güvenilir bilmiyorum.Ayagim alciya alinirken bi taraftan da kanimi aldilar ilac kullanmam gerekecegi icin.Su an agri sizidan,duramiyorum sonuc,da,gece 12,de cikacak eger pozitifse tek tesellim,olacak negatifse,bacagima mi uzuleyim hamile olmadigima mi :(

Ptesi kan vermeyi düşünürken bir de baktim ki hastanede kan veriyorum.Ama düşündüğünüz gibi sabredemeyip gitmedim.Bugun talihsiz bir kaza sonucu ayagimi kirdim ve röntgene girmek zorunda,kaldim gebelik bekledigimi soyledim korumak icin yelek giydirdiler tum vücudumu örttüler ne kadar güvenilir bilmiyorum.Ayagim alciya alinirken bi taraftan da kanimi aldilar ilac kullanmam gerekecegi icin.Su an agri sizidan,duramiyorum sonuc,da,gece 12,de cikacak eger pozitifse tek tesellim,olacak negatifse,bacagima mi uzuleyim hamile olmadigima mi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Sonuç ne oldu?

Gecmis olsun canim insallah hamilesindir ama onemli olan saglik insalah bi an once iyilesirsin

Uzulme canim vardir bundada bi hyir ben 4 dusuk yaptim beterin beteri var

Back