- 29 Mayıs 2013
- 2.771
- 4.828
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Merhaba bayanlar, bir bebegim var 7 aylik ve esimle prezervatif ile korunuyoruz ama gecen ay bir defa kullanmadik ve geri cekilme oldu. Simdi ise adetim 3 gün gecikti. Adetimin geciktigi 1. gün erken gebelik testi yaptim negatif cikti, 2. gün kan testi de negatif cikti ama bugün 4. gün ve hala adet olmadim. Bugüne kadar bir gün bile gecikmedi. Dogum yaptiktan sonra bile 1 ay logusaligim devam etti bir hafta kanamam durdu ve sonra adet kanamam geldi o derece zamaninda olur adetim. Ilk bebegimi gögüs hassasiyetinden fark etmistim ama simdi hic hassasiyet yok. Ilk bebegimde adet olmam gereken gün idarar testinde pozitif görmüstüm.
Mide bulantim her gün toplu tasimada oluyor ama bu hep olurdu zaten sadece dogum sonrasi gecmisti bir kac haftadir yine basladi. Iki haftadir her gece cok canli kabuslar görüyorum, hamileyken de cok olurdu.
Sorum su benim gibi kanda ve idrarda negatif görüp hamile kalan var mi? Niye gelmedi hala adetim anlayamadim :S Dis agrim var doktora gidecektim suan cok karsizim...
Mide bulantim her gün toplu tasimada oluyor ama bu hep olurdu zaten sadece dogum sonrasi gecmisti bir kac haftadir yine basladi. Iki haftadir her gece cok canli kabuslar görüyorum, hamileyken de cok olurdu.
Sorum su benim gibi kanda ve idrarda negatif görüp hamile kalan var mi? Niye gelmedi hala adetim anlayamadim :S Dis agrim var doktora gidecektim suan cok karsizim...