U uras07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2022 202 69 28 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zrnucr #21 abababba .!.: Benim yumurtlamafan sonra ki 12. Günde işte lekelenmem oldu kafam orda karıştı Genişletmek için tıkla... Bu ay tutmazsa da üzülme. Benim ilk çocuğum ilk aydan oldu ama 2. Çocuğuma 2 yıl sonra hamile kalabildim.
abababba .!.: Benim yumurtlamafan sonra ki 12. Günde işte lekelenmem oldu kafam orda karıştı Genişletmek için tıkla... Bu ay tutmazsa da üzülme. Benim ilk çocuğum ilk aydan oldu ama 2. Çocuğuma 2 yıl sonra hamile kalabildim.
A abababba Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2024 823 143 18 25 3 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi zrnucr #22 uras07 .!.: Bu ay tutmazsa da üzülme. Benim ilk çocuğum ilk aydan oldu ama 2. Çocuğuma 2 yıl sonra hamile kalabildim. Genişletmek için tıkla... Ya tutmazsq sıkıntı değil belirtilerim var ama en azından adetim başlasa döngüye dönsem
uras07 .!.: Bu ay tutmazsa da üzülme. Benim ilk çocuğum ilk aydan oldu ama 2. Çocuğuma 2 yıl sonra hamile kalabildim. Genişletmek için tıkla... Ya tutmazsq sıkıntı değil belirtilerim var ama en azından adetim başlasa döngüye dönsem