Gebeliğe Hazırlık Kan testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Glsn Gulsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
28
28
38
Merhabalar kızlar ben başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum bu şekilde olan varsa yardımcı olursa sevinirim . Ben bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yaptım. Bu ay 2 defa yumurtlamayı gördük . 1.yumurtlamamın üstünden 11 gün geçmişti. 2.yumurtlamamın üstünden henüz 4 gün geçmişti ve kan testi verdim . Kan testi sonucum 0,27 çıktı yani gebelik Yok demek. Sorum şu erken yapmış olabilirmiyim kan testini böyle durumla karşılaşan oldu mu acaba ? Bende pco var adetlerim düzensiz o yüzden adet gününü baz alarak hesap yapamıyorum malesef . Teşekkürler şimdiden biraz uzun oldu helal edin hakkınızı

0.27 yukselirmi bilmiyorum normal ddeger 0.100 du genelde bende oyle cikar ***
daha erken o zaman yumurtlama tarihinizdrn en az 15 gun gececek cok erken su anda 1. Yumurtlamaniz icin de erken 2. Icin de erken . Belki gec dollenme olacak bilemeyiz. Gonlunuzce olsun

İnşallah çok teşekkür ederim . Ben 10 gün sonra tekrar yapayım o zaman

Doğal yolla mı yumurtlamayı yakaladın pco da zor yumurtlama yakalamak 10-15 gün sonra netleşir durumun geç döllenmede oluyor bende olmıştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…