• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi sonuçlarım normal mi ?

mervekaranfil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
653
-140
28
27
Kan testi sonuçlarım normal mi sizce anlayan. Biri bakabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_3974.png
    IMG_3974.png
    136,6 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_3973.png
    IMG_3973.png
    136,5 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_3972.png
    IMG_3972.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 127
Hekiminize danışın, amatör gözle buradan normal görünüyor hepsi referans aralığında ve lh/fsh 2.5 u geçmiyor.

Yani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)

Bu testler adetin 2.3 günü mü verildi. 21.günü mü verildi? Ona göre değişir. Bence normal her şey

Döngünüzün hangi döneminde kan verdiğinize bağlı olarak yorum yapılan bir değer. Yani adet dönemi, öncesi veya sonrası rakamlar oynayabiliyor. Kendinizce çıkarımlar yapmak yerine doktorunuza yorumlatın lütfen.
Evet sanırım 5.günü

5.
Yani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)iş

Yani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)
5.günü olması dolayısıyla galiba bende tam bilmiyorum hakim değilim bu konuya

Evet sanırım 5.günü

Foliküler faz: 2.4 - 12.6 Ovulasyon fazı: 14.0 - 96 Luteal faz: 1.0 - 11.4 Postmenopoz: 7.7 - 59

Bnm kan testi sonuçlarımda referans aralıkları böyle verilmiş lh için. Adet dönemi folikuler faza denk geldiği için çok az yükselmis gibi duruyor değer, bunun yorumlamasını dr yapacak artık önemsiz bir yükselme mi değil mi diye. Içinizi rahat tütün bence her şey aşağı yukarı normal sınırlarda gibi fazla endiselisiniz

Foliküler faz: 2.4 - 12.6 Ovulasyon fazı: 14.0 - 96 Luteal faz: 1.0 - 11.4 Postmenopoz: 7.7 - 59

Bnm kan testi sonuçlarımda referans aralıkları böyle verilmiş lh için. Adet dönemi folikuler faza denk geldiği için çok az yükselmis gibi duruyor değer, bunun yorumlamasını dr yapacak artık önemsiz bir yükselme mi değil mi diye. Içinizi rahat tütün bence her şey aşağı yukarı normal sınırlarda gibi fazla endiselisiniz
İlaçla adet oluyorum normal yollarla asla olmuyorum korkuyorum çocuğum olmaz deiue

İlaçla adet oluyorum normal yollarla asla olmuyorum korkuyorum çocuğum olmaz deiue
Allah büyük, doktorunuzu dinleyin ve içinizi rahat tutun derim 🤲🏻🤍 bu forumda da olmaz denip çocuk sahibi olan bir sürü anne var, yani hemen karalar bağlamamak lazim dr iç açıcı konuşmasa bile ki daha böyle bir şey bile olmadı sanırım :)

Back