- 12 Haziran 2022
- 653
- -140
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitsenize?Kan testi sonuçlarım normal mi sizce anlayan. Biri bakabilir mi ?
Doktora gösterin.Kan testi sonuçlarım normal mi sizce anlayan. Biri bakabilir mi ?
Lh 13 ama yumurta oluşuyor mu yüksek değil mi 13Doktora gösterin.
Hepsi referans aralığında ve yeşil zaten bu yorumu yapamıyor musunuz?
Bence lh 13 ve yüksek gibiHekiminize danışın, amatör gözle buradan normal görünüyor hepsi referans aralığında ve lh/fsh 2.5 u geçmiyor.
Döngünüzün hangi döneminde kan verdiğinize bağlı olarak yorum yapılan bir değer. Yani adet dönemi, öncesi veya sonrası rakamlar oynayabiliyor. Kendinizce çıkarımlar yapmak yerine doktorunuza yorumlatın lütfen.Bence lh 13 ve yüksek gibi![]()
5.günü verdimBu testler adetin 2.3 günü mü verildi. 21.günü mü verildi? Ona göre değişir. Bence normal her şey
Ben 5.günü verdimYani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)
Evet sanırım 5.günüDöngünüzün hangi döneminde kan verdiğinize bağlı olarak yorum yapılan bir değer. Yani adet dönemi, öncesi veya sonrası rakamlar oynayabiliyor. Kendinizce çıkarımlar yapmak yerine doktorunuza yorumlatın lütfen.
Evet biliyorum 13 yüksek bir aralık değil mi kafam ona takıldıDoktora gösterin.
Hepsi referans aralığında ve yeşil zaten bu yorumu yapamıyor musunuz?
Yani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)iş
5.günü olması dolayısıyla galiba bende tam bilmiyorum hakim değilim bu konuyaYani en basitinden ovulasyon döneminde yükselir, sonra düşer ve döngünün hangi fazında olduğuna göre referans aralığı değişir bu yüzden. Zaten bu yüzden herkes doktora sorun diye diretmiş :)
Evet sanırım 5.günü
İlaçla adet oluyorum normal yollarla asla olmuyorum korkuyorum çocuğum olmaz deiueFoliküler faz: 2.4 - 12.6 Ovulasyon fazı: 14.0 - 96 Luteal faz: 1.0 - 11.4 Postmenopoz: 7.7 - 59
Bnm kan testi sonuçlarımda referans aralıkları böyle verilmiş lh için. Adet dönemi folikuler faza denk geldiği için çok az yükselmis gibi duruyor değer, bunun yorumlamasını dr yapacak artık önemsiz bir yükselme mi değil mi diye. Içinizi rahat tütün bence her şey aşağı yukarı normal sınırlarda gibi fazla endiselisiniz
Allah büyük, doktorunuzu dinleyin ve içinizi rahat tutun derimİlaçla adet oluyorum normal yollarla asla olmuyorum korkuyorum çocuğum olmaz deiue