Kan testi pozitif idrar testi negatif

Merve212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
16
0
28
Merhaba kızlar adetime 3 gün varken kan testi vermiştim hcg pozitifti.Değerim 63.2ydi. Şuan adetime 1 gün kaldı evde hem kan testinden önce hemde sonrasında idrar testi yaptım hala pozitif göremedim. Yarın doktor randevum var tekrar kan vereceğim . Başına böyle bişey gelen var mı ?

Merhaba kızlar adetime 3 gün varken kan testi vermiştim hcg pozitifti.Değerim 63.2ydi. Şuan adetime 1 gün kaldı evde hem kan testinden önce hemde sonrasında idrar testi yaptım hala pozitif göremedim. Yarın doktor randevum var tekrar kan vereceğim . Başına böyle bişey gelen var mı ?
Hayırlı olsun. Sonuç ne oldu acaba. Ben de erken dönemde gebelik tespiti için idrar testine pek güvenmiyorum

İdrarda görülmesi biraz zaman alabiliyor. Eğer kanda da çıkmazsa gittiğinizde kimyasal yaşamış olabilirsiniz.

X