arkadaşlar cmt.i beta hcg 8 pzt.i 24 çıktı telefonda doktor her şey iyi dedi. Blraz önce idrar testi yaptım evde ama tek çizgi çıktı. 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim acaba bu da mı öyle çok korkuyorum
arkadaşlar cmt.i beta hcg 8 pzt.i 24 çıktı telefonda doktor her şey iyi dedi. Blraz önce idrar testi yaptım evde ama tek çizgi çıktı. 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim acaba bu da mı öyle çok korkuyorum
Değerin henüz kanda bile oldukça düşük o yüzden henüz idrarda testi çift gösterecek kadar betahcg salgılanmamıştır.Şuan için ne çok sevin ne umutsuz ol.İnşallah kanda değerin artar ve sağlıklı bir gebeliktir.
Değerin henüz kanda bile oldukça düşük o yüzden henüz idrarda testi çift gösterecek kadar betahcg salgılanmamıştır.Şuan için ne çok sevin ne umutsuz ol.İnşallah kanda değerin artar ve sağlıklı bir gebeliktir.
en son 25 nisanda oldum. 28.i gün dündü. Ama bazen 1 2 gün gecikir ama doktor hızla değerler artıyor dedi. Ona göre hamileyim diye seviniyordum. Geçen gebeliğimde de idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı yine mi diye çok korkuyorum
en son 25 nisanda oldum. 28.i gün dündü. Ama bazen 1 2 gün gecikir ama doktor hızla değerler artıyor dedi. Ona göre hamileyim diye seviniyordum. Geçen gebeliğimde de idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı yine mi diye çok korkuyorum
daha cok yeni bir doktorun röportajını izledim
hamileliklerin yüzde 50si hamile adaylarının haberi bile olmadan sonlanıyor
o yüzden hayal kırıklıgı yasamamak icin adet tarihi gecikmeden kan testi yaptırmamakta fayda var dedi
gecen sefer aynı seyi yasadım diye üzülme muhtemelen gene adet tarihin gelmeden baktıgın icin böyle bir üzüntü yasadın aslında bir cogumuz yasıyoruz ama farkında degiliz.
Umarım herşey gönlünce olur canım benım. Şuanda hamilesin gibi duruyor değerlerinde artmış,arkadaşn dedği gibi daha çok düşük bir değer idrar testleri çok hassas değil o yüzden bence korkma .. Mutlu hamişlikler
geçen gebeliğimde de idrarda göstermemişti kendini.vajinal ultrasyonda da keseyi görememiştik. Aynı acıyı yaşamamak için idrarda çıktından sonra dr.a gideyim demiştim. Bu da olmadı ne yapayım şimdi. Mart daki regl tarihimle nisan arası 28 gondü. Ona göre dün olmalıydım. 1 2 gün gecikme olsa bu ay en geç cuma olmalıyım. Ne yapayım şimdi
Şuan test maile olduğunuzu gösteriyor.Ama önemli olan değerin artması.İdrar testine çok takılmayın bence ama sabretmekten başka yapacak birşey yok.İki gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın değeriniz istenen şekilde artıyorsa kimyasal değildir bence.
tşk.ler inşallah. Geçen sefer 105 de düşmeye başlamıştı değer pzt.i 24 ben çok panikledim 105 i tahminine göre ne zaman geçer ve bi de idrarda çıkması için değer kaç olmalı
tşk.ler inşallah. Geçen sefer 105 de düşmeye başlamıştı değer pzt.i 24 ben çok panikledim 105 i tahminine göre ne zaman geçer ve bi de idrarda çıkması için değer kaç olmalı
idrar testien göre değişir
ben mesela coretest in erken gebelik testini kullanıyorum
o 10 ml üstünü bile gösteriyor
ama asıl kan testidir
idrarda çıkmadı diye üzülmeyin siz
bir de her şeyin başı stres
rahat olmaya çalışın lütfen
hamilesinizdir inşallah
ve bebeğiniz için de iyi olmaz bu stres
aslında 8. haftadan önce doktora gitmek bile çok manalı değil ama biz anne adayları çok heyecanlı oluyoruz bu konuda.
adetiniz gecsin üstüne en az 1 hafta bekleyin öyle gidin bence doktora
merhaba,öncelikle stresten uzak durmalısın canım.bende geçtiğimiz nisan ayında kürtaj oldum.benim bebeğim gelişemedi..hamile olduğum zaman kanda pozitif çıktığı halde idrar testinde negatif çıkmıştı.o yüzden içini ferah tut.Allah ol dediyse herşey olur.canını sıkmana gerek yok.sen sakin olki bebişinde sakin büyüsün canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.sevgiler..
dikkate değer alıp cvp yazan tüm arkadaşlara çok tşk. Ediyorum. Son cvp ları yeni okudum. En iyisi sabretmek olacak insan yinede merak ediyor rabbim hayırlısını versin. Cmt.i tekrar idrar testi yapcam ve çıkmazsa doktora gitmeyeceğim 1 hafta sonra gideceğim.