Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar cmt.i beta hcg 8 pzt.i 24 çıktı telefonda doktor her şey iyi dedi. Blraz önce idrar testi yaptım evde ama tek çizgi çıktı. 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim acaba bu da mı öyle çok korkuyorum
Değerin henüz kanda bile oldukça düşük o yüzden henüz idrarda testi çift gösterecek kadar betahcg salgılanmamıştır.Şuan için ne çok sevin ne umutsuz ol.İnşallah kanda değerin artar ve sağlıklı bir gebeliktir.
daha cok yeni bir doktorun röportajını izledimen son 25 nisanda oldum. 28.i gün dündü. Ama bazen 1 2 gün gecikir ama doktor hızla değerler artıyor dedi. Ona göre hamileyim diye seviniyordum. Geçen gebeliğimde de idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı yine mi diye çok korkuyorum
arkadaşlar cmt.i beta hcg 8 pzt.i 24 çıktı telefonda doktor her şey iyi dedi. Blraz önce idrar testi yaptım evde ama tek çizgi çıktı. 1 kez kimyasal gebelik geçirmiştim acaba bu da mı öyle çok korkuyorum
tşk.ler inşallah. Geçen sefer 105 de düşmeye başlamıştı değer pzt.i 24 ben çok panikledim 105 i tahminine göre ne zaman geçer ve bi de idrarda çıkması için değer kaç olmalı