• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi önce negatif sonra pozitif çıkan var mı?

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
Kızlar aranızda adet gecikmis erken test yapınca negatif ikinci testi tekrarlayınca hamile olduğunu öğrenen var mı:KK46:

Evet birbirimizi aydınlatalım :)

Kızlar aranızda adet gecikmis erken test yapınca negatif ikinci testi tekrarlayınca hamile olduğunu öğrenen var mı:KK46:
Benm ilk gebelgmde cıkmadı cnm kan verdm 100du idrar testi yaptm cıkmdı hem erken hem normal yaptm gene cıkmdı aradan 2 3 gun gecti ole belli oldu idrarda o yuzden uzulup stres yapmyn gec dollenme olmş olablyo

Adetim Birgün gecikince yaptım 0,1 çıktı iki hafta geçti adet olmadım bugün kan testi yaptım akşam sonucu öğreneceğim sen ilk kan testini adetinden kaç gün sonra yaptın
Benm ilk gebelgmde cıkmadı cnm kan verdm 100du idrar testi yaptm cıkmdı hem erken hem normal yaptm gene cıkmdı aradan 2 3 gun gecti ole belli oldu idrarda o yuzden uzulup stres yapmyn gec dollenme olmş olablyo

Sonucunu aldin mi cnm benim de yirmi gun gecti iki defa test yaltim kan ikisi de negatif

Adetim Birgün gecikince yaptım 0,1 çıktı iki hafta geçti adet olmadım bugün kan testi yaptım akşam sonucu öğreneceğim sen ilk kan testini adetinden kaç gün sonra yaptın
Sonucu ogrendn mi? Ben ilk kan testnden ogrenmştm ama tarhleri hatrlamıyorm cnm adetlerim duzenszdi 2 ayda bi anca oluyodm kan testnden sonra merak edip idrar testlerni yaptm hiç sonuc alamadm o yuzden idrar testlerine guvenmeyn. Bide gec dollenme olunca kanda daha gec cıkıyo mesela bugun ayın4u adet olman gerekio olmadn test yaptn negatf en az 10 gun bekle olmazsan bida test yap gene negatfse gebelk yok cnm pozrfse gec dollenme olur :KK52:

Sonucunu aldin mi cnm benim de yirmi gun gecti iki defa test yaltim kan ikisi de negatif
Dedgm gbi ilk gebelğim gec dollenmeydi en son gecen haziran sonu gbi yanlş hatrlamıosam adet gordm ta eylulde ogrendm 2 ay fln adet gormemştm yani dicem umudunuzu kaybetmyn bi kere test yapınca cıkmaynca yok sanmyn inş nasip olur

Dedgm gbi ilk gebelğim gec dollenmeydi en son gecen haziran sonu gbi yanlş hatrlamıosam adet gordm ta eylulde ogrendm 2 ay fln adet gormemştm yani dicem umudunuzu kaybetmyn bi kere test yapınca cıkmaynca yok sanmyn inş nasip olur
Aa senin de mi oyle olmustu canim
Ben.hala adet olmadim ...

Aa senin de mi oyle olmustu canim
Ben.hala adet olmadim ...
Evet gecen sene bole bsy yasamstm cnm ama cok duzenszdi kurtajdan sonra gene duzeme grmedi 6 ay oldu kurtaj olalı o kanamayı saymazsak 3 adet gecrmşm daha bnde hala adet olmadm beklemedym iice gerldm son kez kan testi yaptrcam yksa adet sokturucu kullancam artk

Ben de reglim geciktiğinde bir test yapmıştım negatif çıkmıştı , aradan üç gün geçip hala regl olmayınca tekrar test yaptım silik çizgiler çıktı hep,kan verip öğrenmiştim hamileliğimi :anneadayı:

Kizlar bugun 52. Gunum son adetten bu yana ve 48.gunde test yaptirdim en son o da kan testiydi ve negatifti hala beklemedeyim ne yapmaliyim sizce ve hayitin hapini kullanıyordum ne yapsam acaba iki defa kan verdim artik cikmaz diye vermek istemi yorum

Bnmde adetim 14 gun gecti bgn itibariyle 11 gun geçtiğinde negatifti kan testi gec döllenme mi acaba diye dusunmeye basladim

Kizlar lutfen fikri olan yada bnm.durumumu yasayanlar bir yorum yapsin hikayemi bir anlatayim.
Simdi bnm.normalde adet dongum 35 40 günü buluyor bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim adetimun 26.gunu cok kirmizi olmasada ikinci cizgi belirgindi ertesi gun siliklesti ben ogun çatladığını dusunurek 20 subat yani 40.günüm adet günüm dedim testi bikac gun sonra tekrar yaptim ikinci cizgihic yoktu son bir testim kalmisti bata 4 kalayaptim ve ikinci cizgi silik bisekilde ortaya cikti baska testim kalmadi adeti bekled adet günü kesin olucam dedim oyle hissettim ped koydum pede acil lahve bir damla leke gelmis o kdr 2 gun gecince peceteye beyaz uogun kıvamlı bir akintiyla icinde ip gibi iki damla kan geldi ayni sey 6 gun gecincede oldu iki.idrar testi yaptim ikiside negatif 11.gecikme gunu saglik ocaginda kan verdim dr negatif dedi deger sormak aklima bilegelmedi o anki üzüntüyle
Suanda 14.gecikme günündeyim hala kasik agrilarim var goguslerim de 3 4 gun oncesine kadar hicbisey yoktu simdi hassaslasti uclari aciyor

Ben de ayni durumdayim geçikmenin yirmi birinci gunu hala ne kan ne idrar bisey yok ve ben adrt olmadım iki hafta once adet agrilarim vardi o da geldi gecti sanki yeni bir aya girmis oldum

Selam kizlar nasilsnz yeni hamilelerimizi tebrik ediorum Rabbim olmayanlarada nasip etsinnn....adet tarihim 6 subat ve 2 martta kan testi yaptim 1.20 ckti szce erken mi davranmsm yukselme ihtimali var mi ? Birde gogus ucndaki koyu alanda kabarcklar olusmstu onlarda artmis biraz belrti olablrmi

Back