Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm ilk gebelgmde cıkmadı cnm kan verdm 100du idrar testi yaptm cıkmdı hem erken hem normal yaptm gene cıkmdı aradan 2 3 gun gecti ole belli oldu idrarda o yuzden uzulup stres yapmyn gec dollenme olmş olablyoKızlar aranızda adet gecikmis erken test yapınca negatif ikinci testi tekrarlayınca hamile olduğunu öğrenen var mı
Benm ilk gebelgmde cıkmadı cnm kan verdm 100du idrar testi yaptm cıkmdı hem erken hem normal yaptm gene cıkmdı aradan 2 3 gun gecti ole belli oldu idrarda o yuzden uzulup stres yapmyn gec dollenme olmş olablyo
Sonucu ogrendn mi? Ben ilk kan testnden ogrenmştm ama tarhleri hatrlamıyorm cnm adetlerim duzenszdi 2 ayda bi anca oluyodm kan testnden sonra merak edip idrar testlerni yaptm hiç sonuc alamadm o yuzden idrar testlerine guvenmeyn. Bide gec dollenme olunca kanda daha gec cıkıyo mesela bugun ayın4u adet olman gerekio olmadn test yaptn negatf en az 10 gun bekle olmazsan bida test yap gene negatfse gebelk yok cnm pozrfse gec dollenme olurAdetim Birgün gecikince yaptım 0,1 çıktı iki hafta geçti adet olmadım bugün kan testi yaptım akşam sonucu öğreneceğim sen ilk kan testini adetinden kaç gün sonra yaptın
Dedgm gbi ilk gebelğim gec dollenmeydi en son gecen haziran sonu gbi yanlş hatrlamıosam adet gordm ta eylulde ogrendm 2 ay fln adet gormemştm yani dicem umudunuzu kaybetmyn bi kere test yapınca cıkmaynca yok sanmyn inş nasip olurSonucunu aldin mi cnm benim de yirmi gun gecti iki defa test yaltim kan ikisi de negatif
Aa senin de mi oyle olmustu canimDedgm gbi ilk gebelğim gec dollenmeydi en son gecen haziran sonu gbi yanlş hatrlamıosam adet gordm ta eylulde ogrendm 2 ay fln adet gormemştm yani dicem umudunuzu kaybetmyn bi kere test yapınca cıkmaynca yok sanmyn inş nasip olur
Evet gecen sene bole bsy yasamstm cnm ama cok duzenszdi kurtajdan sonra gene duzeme grmedi 6 ay oldu kurtaj olalı o kanamayı saymazsak 3 adet gecrmşm daha bnde hala adet olmadm beklemedym iice gerldm son kez kan testi yaptrcam yksa adet sokturucu kullancam artkAa senin de mi oyle olmustu canim
Ben.hala adet olmadim ...