• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testi okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pppatyaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
23
2
1
30
Kızlar merhaba adetim bir gün gecikti tahlil sonucu bu anlayamadım ben ama sanırım gebelik yok

Eklentiler

• 7E755E91-02D5-4B79-8476-2FC16A36721D.webp
    7E755E91-02D5-4B79-8476-2FC16A36721D.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar merhaba ben cuma günü kan tahlili vermiştim 2 çıkmıştı cuma günü adetime 5 gün vardı bugün adet olmam gerekiyor yani test yaptım çift çizgi kan verdim 31 sonuç çıktı attış iyi mi bilgilendirir misiniz anlayamadım

Arkadaşlar merhaba ben cuma günü kan tahlili vermiştim 2 çıkmıştı cuma günü adetime 5 gün vardı bugün adet olmam gerekiyor yani test yaptım çift çizgi kan verdim 31 sonuç çıktı attış iyi mi bilgilendirir misiniz anlayamadım
Gayet iyi

2 gün sonra tekrarlayın çıkan sonuç net bir cevap size

Bu değerle gebesiniz evet ama bir kaç gün sonra tekrar beta testi verin sonuç 2ye katlamışsa gayet iyi demektir hayırlı olsunn🤭

Back
X