- 17 Aralık 2009
- 133
- 176
- Konu Sahibi undomiel86
merhaba arkadaşlar.kadınlar kulübü otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısıyla yumurtanın hamile kalmaya en müsait olduğu günü takip ettim.19 nisandı.o gün ilişkimiz oldu eşimle.27 nisanda arkadaşımın biri kan testi yaptırırken bende yaptırdım beta hcg değeri negatif çıktı.negatif çıkınca bende hiç kendimi sakınmadım temizliğimi de yaptım ağırda kaldırdım.hatta 28 nisanda sınavda görevli olduğum köye giderken yol çok bozuktu araba o kadar sarstı ki eşime hamile olsam kesin düşük yapmıştım bile dedim.2 mayıs adet günümdü kahverengi bi akıntı geldi.bende adet oldum sandım.ama üstünden 2 gün geçti hala kırmızı kana dönmeyince eşim gidip idrar testi aldı.oda silik çizgi çıktı.aynı akşam kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 45 resmen ağzım açık kaldı.ne yapacağımı şaşırdım.çünkü 19 nisanda sonra eşimle hiç ilişkiye girmemiştik.böyle bişey yaşayanınız varmı?hemen doktora gittim progestan verdi istirahat verdi.dinleniyorum şimdi.benim korkum şu o araba sarsıntısında bebeğime bişey olmuş mudur. zarar görmüşmüdür.ya biyerine bişey olduysa kafayı yiyecem ya nolur yardım edinhem nasıl oldu ya önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması.acaba testi erken mi yaptırdım?