kan testi negatif olup ta sonra pozitif çıkanlar?

undomiel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
133
176
merhaba arkadaşlar.kadınlar kulübü otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısıyla yumurtanın hamile kalmaya en müsait olduğu günü takip ettim.19 nisandı.o gün ilişkimiz oldu eşimle.27 nisanda arkadaşımın biri kan testi yaptırırken bende yaptırdım beta hcg değeri negatif çıktı.negatif çıkınca bende hiç kendimi sakınmadım temizliğimi de yaptım ağırda kaldırdım.hatta 28 nisanda sınavda görevli olduğum köye giderken yol çok bozuktu araba o kadar sarstı ki eşime hamile olsam kesin düşük yapmıştım bile dedim.2 mayıs adet günümdü kahverengi bi akıntı geldi.bende adet oldum sandım.ama üstünden 2 gün geçti hala kırmızı kana dönmeyince eşim gidip idrar testi aldı.oda silik çizgi çıktı.aynı akşam kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 45 resmen ağzım açık kaldı.ne yapacağımı şaşırdım.çünkü 19 nisanda sonra eşimle hiç ilişkiye girmemiştik.böyle bişey yaşayanınız varmı?hemen doktora gittim progestan verdi istirahat verdi.dinleniyorum şimdi.benim korkum şu o araba sarsıntısında bebeğime bişey olmuş mudur. zarar görmüşmüdür.ya biyerine bişey olduysa kafayı yiyecem ya nolur yardım edin:KK14:hem nasıl oldu ya önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması.acaba testi erken mi yaptırdım?

arkadaşlar merhaba. benim adetim 4 gün gecikti. yani bugün 4.gün ve gelmiyor. acaba hamile olabilir miyim??? idrar testi yaptım negatif çıktı. ama belim falan ağrıo. arada bi kasıklarıma da çok feci bi ağrı giriyor. lütfen cevap yazın

merhaba arkadaşlar.kadınlar kulübü otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısıyla yumurtanın hamile kalmaya en müsait olduğu günü takip ettim.19 nisandı.o gün ilişkimiz oldu eşimle.27 nisanda arkadaşımın biri kan testi yaptırırken bende yaptırdım beta hcg değeri negatif çıktı.negatif çıkınca bende hiç kendimi sakınmadım temizliğimi de yaptım ağırda kaldırdım.hatta 28 nisanda sınavda görevli olduğum köye giderken yol çok bozuktu araba o kadar sarstı ki eşime hamile olsam kesin düşük yapmıştım bile dedim.2 mayıs adet günümdü kahverengi bi akıntı geldi.bende adet oldum sandım.ama üstünden 2 gün geçti hala kırmızı kana dönmeyince eşim gidip idrar testi aldı.oda silik çizgi çıktı.aynı akşam kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 45 resmen ağzım açık kaldı.ne yapacağımı şaşırdım.çünkü 19 nisanda sonra eşimle hiç ilişkiye girmemiştik.böyle bişey yaşayanınız varmı?hemen doktora gittim progestan verdi istirahat verdi.dinleniyorum şimdi.benim korkum şu o araba sarsıntısında bebeğime bişey olmuş mudur. zarar görmüşmüdür.ya biyerine bişey olduysa kafayı yiyecem ya nolur yardım edin:KK14:hem nasıl oldu ya önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması.acaba testi erken mi yaptırdım?

ama senin doğal yolla gebeliğin yani aşılama değil o yüzden geç döllenme olabilir.ben aşılama yaptırdım dün test negatifffff kıssmeeetttt :)

herkese selam arkadaşlar
benim gögüslerimde aşırı şekilde ağrı olmuştu ama henüz adetim gecikmemişti 2 hafta vardı göğüs ağrım başladı ve cok şişti dokunulmayacak kadar kötüydü.1 hafta dayanabildim ve hastaneye gittik ayrıntılı ultrasonla gögüslerime bakıldı bir sorun cıkmadı bende hazır hastanedeyken gebelik için kan tahlili yaptırdım çünkü hamileysem gereksiz ilaç kullanmak istemedim ve özellikle sordum adetime 1 hafta kaldı bu sürede cıkarmı diye? kanımı alan arkadaş 1 günlük gebelik bile cıkar dedi ama sonuc negatifti...sonuçta adetim gecikti ve şuan hamileyim :) 12+3 haftalık yani göğüs agrılarım yumurtlama dönemimle alakalıydı sanırım Allah gönlümüze göre verdi.Darısı çok isteyenlerin başına İnşaallah.
Ne olursa olsun çok heyecanlı oluyor insan beklemeyemiyor ama en doğrusu adet gecikmesini beklemek sanırım :KK34: :KK49: :KK34:

Merhaba ben çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 14. Günü testbyaptırdım sonuç negatif adetime 4 gün var ama kazık ağrım ve belim çöm ağrıyor acaba bişeyler varmıdır erkenmi yaptım

Merhaba benim de adet olacagim gün hafif kirmizi bi akinti geldi fakat devami gelmedi.Sonrasinda 7 gün gecti test yaptim ve negatif cikti.Kasiklarim ve belimde de ağrilar olmustu,ben de baya bi umutlanmistim

Selam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
ben normalde 33 günde bir adet olurum adetim 7 gün sürer. bu haziranın 11 inde adetim bitti, sonra çekince uzayan bol bir akıntı geldi 15 inde geri çekilme ile ilişkiye girdik. 5 gün sonra 20-21 haziranda çok az pembemsi leke geldi. şu an adetime 9 gün var, her yerim şişti ve ağrıyor.
sizce erken döllenme olmuş olabilir mi, adetten sonra gelen yapışkan akıntı gibi bi akıntı sonra hiç olmadı çünkü.
20 si yerleşme kanaması olabilir mi ? kanda test yapsam sonuç alır mıyım ki :110:

böyle bi şey tecrübe etmiş olan var mı yardım lütfen

Merhaba . Ben bi kaç gün önce bi test yaptım ikinci cizgi silik bir şekilde çıkmıştı. Ertesi gün netleştirmek için kan testi yaptırmaya gittim fakat. Saatinin geçtiğini söylediler dayanamayıp bi tes daha aldım farklı bi marka negatifti teste bi sıkıntı olabileceğini düşünerek ilk yaptığım testten bi tane daha aldım ve onunda sonucu negatif ama hastalığım iki üç gün kadar gecikti belirti olarak sadece bi kaç gün migde bulantısı yaşadım ve bugün hasta olucakmisim gibi ağrım var ama gelmiyor bir türlü kan testi içinde iki gün beklemem gerek kafam çok karıştı. Başına böyle birşey gelen var mi ?

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve inşallah olursa ilk gebeliğim olacak.birkaç sorum var 27 temmuzda inanılmaz kasık ağrısı batma..vs (yok böle bir ağrı) oldu 28 temmuzda hemen dr.a gittim yumurtalarımın çatladığını hiçbir başka sorunun olmadığını söyledi tabi yumurtlama günlerine uyarak ilişkilerimiz devam ediyordu. 5 ağustosta önce pembe arkasından kahverengi lekelenmem oldu yaklaşık 3 gün sürdü son günde 1 ped bile dolmadı.formlardan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6sında kan testi yaptırdım hamile olmadığımı öğrendim:KK43: ama varsa da belli olmaz zaten dedi hemşire !! 12 temmuz normal regl tarihi günümdü bugünde hala adet olmadım fakat yumurtalıklarım da farklı bir ağrım var 1 haftadır aşırı iştahsızım bugün hele eşim kahvaltıyı hazırlarken bile mutfakta duramadım 2 lokma sonrası kalktım,halsizlik hele hiç bahsetmiyorum ..sizce hamile olabilir miyim psikolojik olabilir mi böle bir dönem geçiren oldu mu?

35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik testinde çıkarmıydı.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve inşallah olursa ilk gebeliğim olacak.birkaç sorum var 27 temmuzda inanılmaz kasık ağrısı batma..vs (yok böle bir ağrı) oldu 28 temmuzda hemen dr.a gittim yumurtalarımın çatladığını hiçbir başka sorunun olmadığını söyledi tabi yumurtlama günlerine uyarak ilişkilerimiz devam ediyordu. 5 ağustosta önce pembe arkasından kahverengi lekelenmem oldu yaklaşık 3 gün sürdü son günde 1 ped bile dolmadı.formlardan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6sında kan testi yaptırdım hamile olmadığımı öğrendim:KK43: ama varsa da belli olmaz zaten dedi hemşire !! 12 temmuz normal regl tarihi günümdü bugünde hala adet olmadım fakat yumurtalıklarım da farklı bir ağrım var 1 haftadır aşırı iştahsızım bugün hele eşim kahvaltıyı hazırlarken bile mutfakta duramadım 2 lokma sonrası kalktım,halsizlik hele hiç bahsetmiyorum ..sizce hamile olabilir miyim psikolojik olabilir mi böle bir dönem geçiren oldu mu?

biraz daha beklemek gere. benimde 35. günüm test negatif. kan vermedim.

bende adete beş gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı
dr söktürücü verdi içtim yine olmayınca öğrendim gebeymişim meger

biraz daha beklemeliyim o zaman

şimdiki aklımla ben de sonuna kadar beklerdim

inşallah gönlünce olur canım

bu tür durumlar nadiren görülüyor ama olsun

ben farlutal içtim diye nasıl vicdan azabı çekmiştim

yine de temkinli olmakta fayda var

bu ay olmazsa diğer ay umutlar bitmez:dua:

şimdiki aklımla ben de sonuna kadar beklerdim

inşallah gönlünce olur canım

bu tür durumlar nadiren görülüyor ama olsun