- 17 Aralık 2009
- 133
- 176
- 133
- Konu Sahibi undomiel86
-
arkadaşlar merhaba. benim adetim 4 gün gecikti. yani bugün 4.gün ve gelmiyor. acaba hamile olabilir miyim??? idrar testi yaptım negatif çıktı. ama belim falan ağrıo. arada bi kasıklarıma da çok feci bi ağrı giriyor. lütfen cevap yazın
merhaba arkadaşlar.kadınlar kulübü otomatik yumurtlama günü hesaplayıcısıyla yumurtanın hamile kalmaya en müsait olduğu günü takip ettim.19 nisandı.o gün ilişkimiz oldu eşimle.27 nisanda arkadaşımın biri kan testi yaptırırken bende yaptırdım beta hcg değeri negatif çıktı.negatif çıkınca bende hiç kendimi sakınmadım temizliğimi de yaptım ağırda kaldırdım.hatta 28 nisanda sınavda görevli olduğum köye giderken yol çok bozuktu araba o kadar sarstı ki eşime hamile olsam kesin düşük yapmıştım bile dedim.2 mayıs adet günümdü kahverengi bi akıntı geldi.bende adet oldum sandım.ama üstünden 2 gün geçti hala kırmızı kana dönmeyince eşim gidip idrar testi aldı.oda silik çizgi çıktı.aynı akşam kan testi yaptırdım ve sonuç beta hcg 45 resmen ağzım açık kaldı.ne yapacağımı şaşırdım.çünkü 19 nisanda sonra eşimle hiç ilişkiye girmemiştik.böyle bişey yaşayanınız varmı?hemen doktora gittim progestan verdi istirahat verdi.dinleniyorum şimdi.benim korkum şu o araba sarsıntısında bebeğime bişey olmuş mudur. zarar görmüşmüdür.ya biyerine bişey olduysa kafayı yiyecem ya nolur yardım edinhem nasıl oldu ya önce negatif çıkıpta sonra pozitif çıkması.acaba testi erken mi yaptırdım?
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve inşallah olursa ilk gebeliğim olacak.birkaç sorum var 27 temmuzda inanılmaz kasık ağrısı batma..vs (yok böle bir ağrı) oldu 28 temmuzda hemen dr.a gittim yumurtalarımın çatladığını hiçbir başka sorunun olmadığını söyledi tabi yumurtlama günlerine uyarak ilişkilerimiz devam ediyordu. 5 ağustosta önce pembe arkasından kahverengi lekelenmem oldu yaklaşık 3 gün sürdü son günde 1 ped bile dolmadı.formlardan okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 6sında kan testi yaptırdım hamile olmadığımı öğrendimama varsa da belli olmaz zaten dedi hemşire !! 12 temmuz normal regl tarihi günümdü bugünde hala adet olmadım fakat yumurtalıklarım da farklı bir ağrım var 1 haftadır aşırı iştahsızım bugün hele eşim kahvaltıyı hazırlarken bile mutfakta duramadım 2 lokma sonrası kalktım,halsizlik hele hiç bahsetmiyorum ..sizce hamile olabilir miyim psikolojik olabilir mi böle bir dönem geçiren oldu mu?
bende adete beş gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı
dr söktürücü verdi içtim yine olmayınca öğrendim gebeymişim meger
biraz daha beklemeliyim o zaman
şimdiki aklımla ben de sonuna kadar beklerdim
inşallah gönlünce olur canım
bu tür durumlar nadiren görülüyor ama olsun
ben farlutal içtim diye nasıl vicdan azabı çekmiştim
yine de temkinli olmakta fayda var
bu ay olmazsa diğer ay umutlar bitmez
peki o içtiğiniz ilaç gebeliğe olumsuz etki edebilirmi
Allah a şükür hiçbirşey olması canım
kızım sağlıkla doğdu ama çok araştırdım alınmaması daha iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?