1 ay kadar önce bırda regl gecikmesinin 17.gün pozitif gören biri vardıAdet gecikmesinin 10. Ve 12. Günlerin kan testi verdim negatif çıktı doktor bir sıkıntı olmadığını ve rahimde kalınlaşma var dedi şuan gecikme devam ediyor 17. Gunderim sizce gebelik olabilir mi?
Bakıldı bir sıkıntı yok dedi doktor ama gebelik de yokti kanda1 ay kadar önce bırda regl gecikmesinin 17.gün pozitif gören biri vardıolmaz diyemiyorum o yüzden bence olabilir. hormonlara vs bakıldı mı? bir sorun görüldü mü?
her sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu?Bakıldı bir sıkıntı yok dedi doktor ama gebelik de yokti kanda
Bir düşük yaşadım ondan sonra oldu bir iki kere ama en fazla şuan oldu 18 günher sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu?
yani hormonlar ve rahimde bir sorun yoksa bence normal değil. inşallah gebeliktirBir düşük yaşadım ondan sonra oldu bir iki kere ama en fazla şuan oldu 18 gün
Yapıldı. Jinekoloji kadın hastalıkları bölümüne gittim gecikmenin 12. Günü bir sıkıntı yok dedi ilaç da vermedi doktor sadece rahim kalınlaşma var dedi regl de olabilirm hamile de kalınlaşma ikisindede oluyorRahim kontrolü vs yapıldı mı kalınlaşma görünce bi acaba diyor doktorlar sanırım
merhaba ben ilk kan testi verdiğimde negatif cıktı 2 gün sonra tekrar verdiğimde pozitif cıktı sonra da ultrasonda gözüktü başka kan testi vermedim o yüzdenAdet gecikmesinin 10. Ve 12. Günlerin kan testi verdim negatif çıktı doktor bir sıkıntı olmadığını ve rahimde kalınlaşma var dedi şuan gecikme devam ediyor 17. Gunderim sizce gebelik olabilir mi?
her sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu
Oldu ama düşük yaşadım ben ondan sonra oldu iki üç kere ama 5 10 gün hiç bu kadar gecikmem olmadı 33. Gunderim yarın hormon ve gebelik kan testi vereceğim hayırlısıher sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu?
Gecikme hala devam ediyor. Sizin durum nasilSon durum nedir aynı şeyi yaşıyorum
Merhaba regl gününüz gectikten sonra mi negatif çıkmıştı önce mimerhaba ben ilk kan testi verdiğimde negatif cıktı 2 gün sonra tekrar verdiğimde pozitif cıktı sonra da ultrasonda gözüktü başka kan testi vermedim o yüzden
iki testimde adet gecikmesinden önceydi biri negatif biri pozitif cıktı adet gecikmesinden sonra kese gözüktü en son kan verdiğimde de beta 81bin küsür cıktıMerhaba regl gününüz gectikten sonra mi negatif çıkmıştı önce mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?