Kan testi negatif olup sonradan pozitif olup hamile olan var mı?

filiztn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
27
5
1
27
Adet gecikmesinin 10. Ve 12. Günlerin kan testi verdim negatif çıktı doktor bir sıkıntı olmadığını ve rahimde kalınlaşma var dedi şuan gecikme devam ediyor 17. Gunderim sizce gebelik olabilir mi?

Adet gecikmesinin 10. Ve 12. Günlerin kan testi verdim negatif çıktı doktor bir sıkıntı olmadığını ve rahimde kalınlaşma var dedi şuan gecikme devam ediyor 17. Gunderim sizce gebelik olabilir mi?
1 ay kadar önce bırda regl gecikmesinin 17.gün pozitif gören biri vardı 😂 olmaz diyemiyorum o yüzden bence olabilir. hormonlara vs bakıldı mı? bir sorun görüldü mü?

Rahim kontrolü vs yapıldı mı kalınlaşma görünce bi acaba diyor doktorlar sanırım

Rahim kontrolü vs yapıldı mı kalınlaşma görünce bi acaba diyor doktorlar sanırım
Yapıldı. Jinekoloji kadın hastalıkları bölümüne gittim gecikmenin 12. Günü bir sıkıntı yok dedi ilaç da vermedi doktor sadece rahim kalınlaşma var dedi regl de olabilirm hamile de kalınlaşma ikisindede oluyor

merhaba ben ilk kan testi verdiğimde negatif cıktı 2 gün sonra tekrar verdiğimde pozitif cıktı sonra da ultrasonda gözüktü başka kan testi vermedim o yüzden

her sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu
her sey yolundaysa zaten 10 gün üzeri gecikme normal değil. inşallah güzel haber alırsınız valla. daha önce böyle gecikmeleriniz olur muydu?
Oldu ama düşük yaşadım ben ondan sonra oldu iki üç kere ama 5 10 gün hiç bu kadar gecikmem olmadı 33. Gunderim yarın hormon ve gebelik kan testi vereceğim hayırlısı

Selam kızlar benimde gecikmenin 14. Günü bu gün. 4. Ve 8. Günü kan testi negatif çıktı doktor rahimde kalınlaşma var dedi ama tarlusal yazdı. İlacı aldım ama kullanmadım. Belki de geç döllenmedir. Tüp bebek tedavisi görüyorum 1 yıldır. Kendiliğinden olsa ne güzel olur. Hiç bitmeyen bir beyaz akıntım var. Göğüs ucu hassasiyetim, sırt ağrım var. Çok yorgunum. Acaba gerçek belirti mi yoksa vücudum kendini hamile mi sanıyor bilmiyorum. İlk defa böyle bir gecikme yaşadım. Biraz daha geçsin kan testine yine gideceğim. Dua edin nolur😔 rabbim isteyen herkese kolayından doğalından hayırlısından en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin Amiiiin ☺️

Back