Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan testi negatif olup sonradan pozitif olanlar varmı
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Kızlar benimde bu ay geçikmem var.. Normalde hiç geçikmem olmazdı.. 3 gün geçti.. Hiçbir belirti yok arada bel agrım oluyor geçiyor.. Geçen hafta cuma günü alt karın bölgeme şiddetli agrı yanma oldu.. Dolapta yüksek yere uzanmıstım normalde hep yaptıgım sey ama neden öyle oldu anlamadım.. Dinlendim geçti şükür.. Ama adetim hala gelemedi halbuki bu ay adet olmayı dört gözle bekliyordum tüp bebek tedavisine başlıycaktım.. Dün kan verdim gebelik yok.. Acaba bir kaç gün sonra yeniden kan versem
Merhaba adetin iz düzenli mi acaba benimde 1 hafta gecikti kan testi verdim 3 gün önce negatifti. Dün idrar yaptım hala negatif ama ben adeti günü gününe gelen biriydim yani şaştım kaldım.
Merhaba adetin iz düzenli mi acaba benimde 1 hafta gecikti kan testi verdim 3 gün önce negatifti. Dün idrar yaptım hala negatif ama ben adeti günü gününe gelen biriydim yani şaştım kaldım.