KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Aynen oyle canim su belirsizlik kotu aslinda evde alip idrar testi yapim diyom ama ondada bozuk yaniltici sonuclar cikabiliyormus o da gelir beni bulur diye almiyorum en iyisi ben pazaetesi olmassa zaten biraz daha netlesmis olur en azindan gunum geciyor der gider beta testi yaptiririm.

Pazartesi sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım. Beta 0.0 çıktı. Gebelik yok dedi doktor.ama bazen kanda hemen yükselmez. Gecikme devam ederse 1 hafta sonra yine gel bakalım dedi

Bende ayin 4 unde baktirmistim daha gunume vardi yani 6 gun beta 0.6 cikti simdide gecikince bilmiyorum ne olacak ya ben iki gundur leke gordum ama cok az ve degisik gunde bir er damla onceki gun kahverk.dunde pembe ve iki gundur belimm inanilmaz korkunc agri yapiyor yatakta zor donuyom anliyacagin bekliyoz bakalim rabbim ne eyletse guzel eyler bekleyip gorecez

Aslında kişiye göre de hamilelige göre de durum değişiyor. Herkeste farklı olabiliyor.
Ben ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamamistim bunda 6 yildir olmuyor drlara gittim bisey cikmadi ilkinde istedigimiz ay hemen kaldim gunum gecince test yaptim cikmisti simdi cok fakli

Genelde midee bulantısı 1 ay sonunda yanı 4 haftalıkken başlıyor. Yinede doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…