Ewet canim sen bu ay test lafan yaptinmi hicAynen canım. Bir de hormonun idrara karışması daha sonra oluyor. O yüzden biraz beklemeli
Insallah vardir canım bebisinPazartesiden bu yana hala olmadı. Adet belirtisi de yok
Ben ilk hamileligimde hic boyle seyler yasamamistim bunda 6 yildir olmuyor drlara gittim bisey cikmadi ilkinde istedigimiz ay hemen kaldim gunum gecince test yaptim cikmisti simdi cok fakliAslında kişiye göre de hamilelige göre de durum değişiyor. Herkeste farklı olabiliyor.
Ewet canim aynen oyle senin son adet kacindaydi canimŞu an için beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım
Genelde midee bulantısı 1 ay sonunda yanı 4 haftalıkken başlıyor. Yinede doktora gitMerhaba arkadaşlar. Bu ay hamilelik belirtileri gördüm. 10 gündür mide bulantısı var.Adet gecikmesinden bir hafta kadar önce ara bir kanama oldu. Kahverengi ama. 4-5 gün sürdü. Adet gecikmesinden 2 gün sonra kan testi yaptırdım. Beta HCG 0.0 çıktı. Gebelik yok dedi doktor. Ama gecikme devam ederse bir hafta sonra tekrar gel yine bakalım dedi. Bazen hemen kanda çıkmaz dedi. Şimdi 5 bu günlük bir gecikme var.bekliyorum hâlâ. Sizce hamile olabilir miyim? Ümitlenmek istemiyorum ama
Canim su an daha cok taze cik gelinsin daha sen olur insallah olur allah gonlune gote versin4 aylık evliyim. İlk olacağı için bilemedim var mı yok mu. Belirtiler de yaniltabiliyor
Benimde 10 aralik bir hafta vardusunsene ikimizde hamis kalmisiz sen bir hafta once dogum yapacan sonra benBenim ilk bebek olacak. 4 Aralık'ta regl oldum en son