KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Kızlar az önce kan testi yaptım sonuçların çıkması 8-9 saati bulur ba 9 şubat. Sikayetlerim azalmadi doktorumla Uzun Uzun konustuk. Kan testi sonuçlarını paylasicam sizlerle . Parmaktan sonra

Bende bata 3 kala kan testi yaptırmak istiyorum sonucunu heyecanla bekliyorum:)
Benimde bata 3 gün kaldı hatta 2 çünkü 9 da olmam gerekiyor. Ben ihtimal vermiyorum ama ne olur ne Olmaz diye doktoruma gittim başka şikayetlerimde vardı. Hayırlısı olsun ya heyecanla bekliyorum negatif olduğunu bile bile

merhaba akızlar adetlerım hep duzenlıdır. buay cok belırtım var ozellıkle gobegımden inen kahverengı cızgı oluştu 10gun once. Ovulasyon testi ile yumurtamın catladıgını da tespit etmiştim en son adetim 1 ocaktı. belirtılerıme guvenıp adetim 1 gün geçince 2 şubatta kan verdım sonra eve geldıgımde çok acık kahverengi lekem oldu şaşırdım moralım bozuldu ve kan sonucum 0.48 cıktı zaten adetlerım aşırı agrılı gecer. bel agrım hıc olmazdı. hafıf bel agrım oldu içten... ve adet agrım asla olmadı dr.uma sordum kanaman olmazsa asla adetten sayamayz dedı. tekrar kan ver dedı 1haftaya. ve sadece 3gun lekelendm günlük ped kullandm. tekrar yumurta akı gb akıntım gelmeye dw basladı. lekelenmeden once de akıyordu hep. bugun 5.gun gecıkmemın ve gobegimden özel bolgeme ınen cızgı devam edıyor. sizce yerlesme kanaması olmus olabılır mı. 1gun gecınce kanda negatıf gorup sonradan pozıtıf olan var mıydı cok uzun oldu kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…