Aslında çizgi daha kalın da idrarı fazla damlaymışım o yüzden kırmızılık çok oldu bu arada adetinin geceli 1 gün olduvalla anlamadım ki!
Canim yarın imkanın varsa kan testi yaptırsan ?Aslında çizgi daha kalın da idrarı fazla damlaymışım o yüzden kırmızılık çok oldu bu arada adetinin geceli 1 gün oldu
Anladım . Ne kadarlık evlisin. Bizde durumlar tam tersi eşim çok istiyorEşim istemiyor şuan canım
Bende öyle düşünüyorum yarın iş çıkışı gidip kan vercem inş vardır dua edin banaCanim yarın imkanın varsa kan testi yaptırsan ?
Canım var ama emin olmak icin yap :) yoksa hamilesin zatenBende öyle düşünüyorum yarın iş çıkışı gidip kan vercem inş vardır dua edin bana
hayırlı olsun canım hamilesin
Bende bata 3 kala kan testi yaptırmak istiyorum sonucunu heyecanla bekliyorum:)Kızlar az önce kan testi yaptım sonuçların çıkması 8-9 saati bulur ba 9 şubat. Sikayetlerim azalmadi doktorumla Uzun Uzun konustuk. Kan testi sonuçlarını paylasicam sizlerle . Parmaktan sonra
Bugün kan testi verdim yarın alcam sonuçlarıhayırlı olsun canım hamilesin
Benimde bata 3 gün kaldı hatta 2 çünkü 9 da olmam gerekiyor. Ben ihtimal vermiyorum ama ne olur ne Olmaz diye doktoruma gittim başka şikayetlerimde vardı. Hayırlısı olsun ya heyecanla bekliyorum negatif olduğunu bile bileBende bata 3 kala kan testi yaptırmak istiyorum sonucunu heyecanla bekliyorum:)
Belki pozitiftir olumlu düşünmek lazım:)Benimde bata 3 gün kaldı hatta 2 çünkü 9 da olmam gerekiyor. Ben ihtimal vermiyorum ama ne olur ne Olmaz diye doktoruma gittim başka şikayetlerimde vardı. Hayırlısı olsun ya heyecanla bekliyorum negatif olduğunu bile bile
3 ay oldu bu ayın 12 sinde 4 ay olucak sanırım evleneliAnladım . Ne kadarlık evlisin. Bizde durumlar tam tersi eşim çok istiyor
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :))Bugün kan testi verdim yarın alcam sonuçları
Sonuç cikmiş netten baktım malesef negatifİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım :))
Canim idrar testinde 2. Çizgi vardı nasıl olur ki?Sonuç cikmiş netten baktım malesef negatif
O zaman stres yapma hamile kalmak icin canim yeni evlisin3 ay oldu bu ayın 12 sinde 4 ay olucak sanırım evleneli
Bilmiyorum galiba bu idrar tesrlerine çok güvenmemek lazım koskoca cizgi yalan ciktiCanim idrar testinde 2. Çizgi vardı nasıl olur ki?
Canim beta kaçtı ? 1 mi ?Bilmiyorum galiba bu idrar tesrlerine çok güvenmemek lazım koskoca cizgi yalan cikti