Mesela ben bugun adet oldum bileeeeDiyorsun ? Gorecez bakalım bata son 5 gün
Gözün aydın en azından şüpheler gitti kafan rahatladıMesela ben bugun adet oldum bileeee
Vallahi gözüm aydın inşallah herkesin herşey gönlünce olurGözün aydın en azından şüpheler gitti kafan rahatladı
Canim ben gece duş almadan hamilelik testi yaptım dayanamayıp. Baktım negatif üstünde durmadım ama uyanınca hafif çizgi fark ettim . Tekrarladım bisey yok. Dün gecenin fotosu bu. Biliyorum o kadar saat geçmiş ( 9 saat) geçersiz ama peki niye şimdi çıktı daha öncekilerde çıkmadı onları 2 gün bekletmeme rağmenVallahi gözüm aydın inşallah herkesin herşey gönlünce olur
Canım yani ben çok net bişey göremedim ama adetinin gelmesini bekle bence. Adet gününde eğer varsa daha net çıkacaktır zaten. Umuda kapılıp uzulmeni istemem. O duygu kötü bişey çünkü. Ben geçen gün test yapmadan önce cok umutlandım negatifi görünce çok üzüldüm. Sende üzülmeCanim ben gece duş almadan hamilelik testi yaptım dayanamayıp. Baktım negatif üstünde durmadım ama uyanınca hafif çizgi fark ettim . Tekrarladım bisey yok. Dün gecenin fotosu bu. Biliyorum o kadar saat geçmiş ( 9 saat) geçersiz ama peki niye şimdi çıktı daha öncekilerde çıkmadı onları 2 gün bekletmeme rağmen
Yok canım olsa da olur olmasa da olur benim için. Çok dikkatli bakınca var ama iste foto da çıkmadı fazlaCanım yani ben çok net bişey göremedim ama adetinin gelmesini bekle bence. Adet gününde eğer varsa daha net çıkacaktır zaten. Umuda kapılıp uzulmeni istemem. O duygu kötü bişey çünkü. Ben geçen gün test yapmadan önce cok umutlandım negatifi görünce çok üzüldüm. Sende üzülme
Yok gördüm bende çok çok hafif bişey ama kaç saat geçmiş sonuçta ondan diyorum. Sen kendini yokmuş gibi hazırla yinedeYok canım olsa da olur olmasa da olur benim için. Çok dikkatli bakınca var ama iste foto da çıkmadı fazla
Tamamdır canim benim. Bide bisey sormak istiyorum sana ama çok mu özel bilemedimYok gördüm bende çok çok hafif bişey ama kaç saat geçmiş sonuçta ondan diyorum. Sen kendini yokmuş gibi hazırla yinede
Tamamdır canim benim. Bide bisey sormak istiyorum sana ama çok mu özel bilemedim
Bildiğim kadarıyla gebelik yok. Gebelik olması icin 5 ten fazla olması gerekiyor.Bisey sorcam benim beta hcg 1.39 cikti sizce ne bu
Sor canım benim ne demek aşk olsunTamamdır canim benim. Bide bisey sormak istiyorum sana ama çok mu özel bilemedim
Canım eğer gecikme olmadıysa gecikmeden sonra tekrar yaptır testi. Yükselir zaten varsaBisey sorcam benim beta hcg 1.39 cikti sizce ne bu
Madem bebek istiyorsun neden koruyorsunuz ?Sor canım benim ne demek aşk olsun
Eşim istemiyor şuan canımMadem bebek istiyorsun neden koruyorsunuz ?
Canim pozitif iste massallahBakin bi
valla anlamadım ki!