En iyisi canım bende düzensizlik için gidicem bakalımSalı günü randevum var. Hamilelik yoktur ama neden böyle oldu bana anlayalım
Ay hadi insallah bebis vardır ya rabbimmmmm.Bende her zamanki gibi bekliyorum. Bugun gecikmemin 3. Günü. Hâlâ tık yok ne bir adet belirtisi ne bir hamilelik belirtisi. Öylece boş boş bekliyorum. Hangisi çıkarsa bahtıma
Hiç umudum yok inanki. O kadar çok istiyorum ki çocuk olmasını ama yok yani umdum kırıkAy hadi insallah bebis vardır ya rabbimmmmm.
Ben adet olucam gibi yani gerginim biraz. Normalde adet olurken sinirli ve duygusal olurum. Bide çok acayip çikolata ararım. Ama şimdilik sadece gerginlik var bide çabuk sinirleniyorum
Ya çok iyi anlıyorum seni kuzum. Ben bebek düşünmüyorum ona rağmen kafamdaki acabalar zorluyor beni. Sen o kadar isteyip Umut ediyorsun. Ama hiç bisey de belli Olmaz ki. Bir sağlık sorunun var mi yanı bebek oluşumunu engelleyecek falan?Hiç umudum yok inanki. O kadar çok istiyorum ki çocuk olmasını ama yok yani umdum kırık
Bildiğim kadarıyla yok. Bi kontrol ettircem ama düzensizlik falan içinYa çok iyi anlıyorum seni kuzum. Ben bebek düşünmüyorum ona rağmen kafamdaki acabalar zorluyor beni. Sen o kadar isteyip Umut ediyorsun. Ama hiç bisey de belli Olmaz ki. Bir sağlık sorunun var mi yanı bebek oluşumunu engelleyecek falan?
Aynen baktır canim ne kaybedersin ki. Şimdi duş aldım alırken göğüslerime baktım damarlar ben burdayım diye bağırıyor, bide böyle küçük küçük mor damarlar var bütün göğüsumde. Asla görmedim daha önce ama bu damarlanmalar 10 gün önce başladı benim yumurtalamam ise 25-26 ocaktı. Bir bilgin var mi bu damarlanmalar hakkında ?Bildiğim kadarıyla yok. Bi kontrol ettircem ama düzensizlik falan için
Hamilelik belirtilerinin en önemlileri arasında geçiyor. Herkes göğüslerinden anlıyor en başta. Damarlar ve ucunun kararması çok önemli bi belirtiymişAynen baktır canim ne kaybedersin ki. Şimdi duş aldım alırken göğüslerime baktım damarlar ben burdayım diye bağırıyor, bide böyle küçük küçük mor damarlar var bütün göğüsumde. Asla görmedim daha önce ama bu damarlanmalar 10 gün önce başladı benim yumurtalamam ise 25-26 ocaktı. Bir bilgin var mi bu damarlanmalar hakkında ?
Halla halla, uçları bi sim siyah oluyor bi normale dönüyor halkanın etrafı pütür pütür bide agriyor, Hamilelik dışında aramalar yaptım ama hiç bisey çıkmadıHamilelik belirtilerinin en önemlileri arasında geçiyor. Herkes göğüslerinden anlıyor en başta. Damarlar ve ucunun kararması çok önemli bi belirtiymiş
Sen nerden biliyosun kızHalla halla, uçları bi sim siyah oluyor bi normale dönüyor halkanın etrafı pütür pütür bide agriyor, Hamilelik dışında aramalar yaptım ama hiç bisey çıkmadıben hamile değilim biliyorum
Biliyorum isteSen nerden biliyosun kız
İnşallah hamilesindir de sorarım ben sanaBiliyorum iste
İnşallah hamilesindir de sorarım ben sana
Niye bu kadar eminsin kız merak ettim :)valla soklara girerim gülerim sonra da ağlarım.
Canim biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ve bebek planımız yokNiye bu kadar eminsin kız merak ettim :)
Hahahahajahahaahahahah sen garanti mi sanıyorsun o yöntemi valla komiksin. Erkeğin zevk suyunda bile az miktarda olsa sperm vardır ayrıca boşaldıktan sonra tekrar ilişki yapıyorsanız içerde sperm kalıyor mutlaka. Yani canım asla kesin ve garantili değilCanim biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ve bebek planımız yok
Garanti değil elbette ama iste yumurtlama gününe denk gelmediyse Olmaz. Ve evet bazen bosaldiktan sonra devam ediyor az da olsa iliskiye yine. Ama burda yıllardır deneyen o kadar insan var. Sen deniyorsun sizin olmuyorda benimki böyle bir basit şekilde nasıl olur kiHahahahajahahaahahahah sen garanti mi sanıyorsun o yöntemi valla komiksin. Erkeğin zevk suyunda bile az miktarda olsa sperm vardır ayrıca boşaldıktan sonra tekrar ilişki yapıyorsanız içerde sperm kalıyor mutlaka. Yani canım asla kesin ve garantili değil
Öyle düşünme işte Allah verirse olur. Olmayanların da bi zamanı var o yüzden olmuyor. Ayrıca benim eşimde geri çekilme yöntemi kullanıyor. Yani çocuk için bişey yapmıyorux ben sadece istiyorumGaranti değil elbette ama iste yumurtlama gününe denk gelmediyse Olmaz. Ve evet bazen bosaldiktan sonra devam ediyor az da olsa iliskiye yine. Ama burda yıllardır deneyen o kadar insan var. Sen deniyorsun sizin olmuyorda benimki böyle bir basit şekilde nasıl olur ki
Ay sende benimle aynısın deli kız bende özelikle istiyorsun sandım bekleyelim bakalım :FÖyle düşünme işte Allah verirse olur. Olmayanların da bi zamanı var o yüzden olmuyor. Ayrıca benim eşimde geri çekilme yöntemi kullanıyor. Yani çocuk için bişey yapmıyorux ben sadece istiyorum
Ben umutlu değilim ama sendeki belirtiler olsa bu kadar umutsuz olmam yani :)Ay sende benimle aynısın deli kız bende özelikle istiyorsun sandım bekleyelim bakalım :F
Diyorsun ? Gorecez bakalım bata son 5 günBen umutlu değilim ama sendeki belirtiler olsa bu kadar umutsuz olmam yani :)