Kız dikkatle alakalı değil yavrum herşey nasip. Eğer Allah vermişse ona zamanını istersende oraya Çin seddi çek yine olur yine olurAy kız valla tam da aklıma takılan biseye değindin. Eşime diyordum 11 aydır Kazaylada olsa hamile kalmaz mi insan hangimize sorun var diye adamın basını yedim hahaha. Ama eşim çok dikkatlidir
Öyle valla nasip .rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını versin inşallahKız dikkatle alakalı değil yavrum herşey nasip. Eğer Allah vermişse ona zamanını istersende oraya Çin seddi çek yine olur yine olur
Aynen canım benim. Mutlaka öyle.Öyle valla nasip .rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını versin inşallah
haftasonuda bekle canım olmazsa testi tekrar yaptır. geç dölenme olabilir. değerin artarsa hamilesindir.Merhaba arkadaşlar..
Kafam çok karışık. Adet düzensizliğim var. Yinede telefondaki uygulamaya göre hareket ettik. Yumurtlama günü gösterdiği gün denedik sadece. Ayın 12 siydi. 5 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenme oldu birkaç gün. Adetim 4 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Bugün bir hafta geçti. Göğüslerim çok ağrıyor kaç gündür. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yeniden test yaptırayım mi olmazsam hâlâ
Ay inşaAllah teşekkür ederim..haftasonuda bekle canım olmazsa testi tekrar yaptır. geç dölenme olabilir. değerin artarsa hamilesindir.
Çok iyi anlıyorum seni canım. Hemen hemen hepimiz aynı şeyi istiyoruz ve aynı şeyleri yaşıyoruzAy inşaAllah teşekkür ederim..
Ayın 17 sinden beri acabalarla dolu zihnim.
Canım benim bence artık akışına bırak . Anormal derece de gecikme olursa doktora gidersin sebebini öğrenmek içinDayanamayıp gene test yaptım ve gene negatif
Haklisin biraz aravermek en iyisi kendini tokalaşan ıyi olcakCanım benim bence artık akışına bırak . Anormal derece de gecikme olursa doktora gidersin sebebini öğrenmek için
Aynen canım biraz oluruna bırak. Baktın olmuyor düzensizlik için doktora gidersin. En azından düzene girer belki. Böyle kendini üzmezsin o zamanHaklisin biraz aravermek en iyisi kendini tokalaşan ıyi olcak
Galiba en güzeli oluruna bırakmak çok saol canım moral verdiğin içinAynen canım biraz oluruna bırak. Baktın olmuyor düzensizlik için doktora gidersin. En azından düzene girer belki. Böyle kendini üzmezsin o zaman
Ne demek canım benim hepimizin ihtiyacı olan şey buGaliba en güzeli oluruna bırakmak çok saol canım moral verdiğin için
Canım adet öncesi negatif çıkması normal. Bekle biraz gecikirse tekrar yapAdete 6 gun kala yani bugün idrar testi yaptım tabii ki negatif çıktı . AMA sonrasi uyudum rüyamda yaptıgım kaç testte hep pozitif çıkıyordu
Canim biliyorum da , hatta çok eminim hamile falan değilim ama yine de daha net bilmek istiyorum. Kullanmam gereken haplar ve Burun spreyi da var ama ne olur ne Olmaz diye kullanmıyorum daha.Canım adet öncesi negatif çıkması normal. Bekle biraz gecikirse tekrar yap
Şüpheli ilişkiden 7 günden fazla geçtiyse kan testi yaptır o zamanCanim biliyorum da , hatta çok eminim hamile falan değilim ama yine de daha net bilmek istiyorum. Kullanmam gereken haplar ve Burun spreyi da var ama ne olur ne Olmaz diye kullanmıyorum daha.
Salı günü randevum var. Hamilelik yoktur ama neden böyle oldu bana anlayalımŞüpheli ilişkiden 7 günden fazla geçtiyse kan testi yaptır o zaman
Sende ne var ne yok canım?Şüpheli ilişkiden 7 günden fazla geçtiyse kan testi yaptır o zaman
Bende her zamanki gibi bekliyorum. Bugun gecikmemin 3. Günü. Hâlâ tık yok ne bir adet belirtisi ne bir hamilelik belirtisi. Öylece boş boş bekliyorum. Hangisi çıkarsa bahtımaSende ne var ne yok canım?