KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

İdrarda hemen çıkmayabiliyormus. Kan tahlili yaptır canım. Yada biraz daha bekleyebilirsin.Ben de kan tahlili yaptırsam mı biraz daha beklesem mı kararsız kaldım
Cnm kan testine vaktim olmadi calism saatlerinden vkit bulmak zor oldu ben yarin erken gebelik testi yapcam esim daha önceden eczaneden almsti saklamıştım dursun cok supelenrsem yaparm diye sanrm yarin onu yapicam senin baya gecikms bnce bidha yaptr bi kac gun sora benm 1hafta ilk defa bukadr gecikti

Ben artık çok yoruldum kızlar. Bir süre beklicem. Belki de adet olurum.
Erken gebelik testini yaptim prediktor mudur nedir sabah idraliyla hemde sonuc negatif bekledgm gibi halada adet gelmedi ayni durumdayiz bikac gundr akintim vardi suan pek bsi yok yumurtlamayida kacirdgmi dusunuyorm gec yumurtlama oldu sanrm bu ne bicim is ya

Sıkma canını dicem ama elde degil bliyorum insan bole olunca stres oluyor bugun sabah negatifi gorunce oleyse niye adetim gelmiyor dedim bari bira once gelsin bu gecikmeler daha cok sinir bozuyor bi duzeni yok neguzel eylul ekimde 30gunde bir oldum sonrasi hep sarktı 46 oldu gecen ay bu ayda 54

Kızlar bugun kahve içtim. Fal kapattım. Kahvenin tabağında net bi şekilde anne rahminde bi kaç haftalıkken olan bi bebek gördüm. Yarım ay şeklinde. Herkes burda idrar ve kan testlerini anlatıyor bende böyle bi anımı paylaşayımda renk olsun dedim elbette bu testler gibi bi belirti niteliğinde değil. Kim bilir belki Rabbim bu ay verir gönlümdekini. Geçen günlerde de rüyamda göğüslerimin mavi mor damarlı olduğunu ve ucunun kahverengi olup biraz daha ucunun çıktığını gördüm. Anneme gösteriyordum oda gebesın sen diyordu bana. Artık nasıl kafaya takmışsam heryerden çıkıyor

Bekleyelim bakalım neler olacak. 12 gündür beklemedeyim hala regl olmadı. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Benim bir arkadaşıma da doktor stresten geciktiğini söylemiş. Stres yaparsan hiç olmaz demiş. Akışına bırakmalı kızlar. Zor ama doğrusu bu. Böyle sürekli düşünmek bizi olumsuz etkiliyor. Bundan bedeninin hormonlarımiz da etkileniyor.

Mutlaka olcazda bakalim nezman doktora gtsek farlutal falan vericek biliyorum o nedenle ben bekleyecegim biraz daha

Buna kesinlikle katılıyorum. Ben bir ayda anladım bunu. Ve bu ay geçen ayki gibi aşırı takmıyorum. Sürekli ayna karşısında göğüslerimi incelemiyorum mesela tabi bi umut illaki var ama takıntı halinde değil çok şükür. Hatta bu ay olmaz diye düşünüyorum. Hiç öyle bi his yok içimde. Koyverdim gitti :)

Merhabalar bende bişi sormak istiyorum sekiz gün önce başka bi sebepten doktora gittim ne olur ne olmaz diye önce gebelik baktı hcg 0.19 çıktı şuan adetime 2 gün var sizce ne anlama geliyordur acaba bugünde istifra ettim sebepsiz yere teşekkür ederim

Merhabalar bende bişi sormak istiyorum sekiz gün önce başka bi sebepten doktora gittim ne olur ne olmaz diye önce gebelik baktı hcg 0.19 çıktı şuan adetime 2 gün var sizce ne anlama geliyordur acaba bugünde istifra ettim sebepsiz yere teşekkür ederim

Kozlar yarın yumurtlamadan sonra 7. Gunum kac gun beklemekıyım erken genelık testı ıcın sozce

Kozlar yarın yumurtlamadan sonra 7. Gunum kac gun beklemekıyım erken genelık testı ıcın sozce
En erken 7 gün geçmesi gerek şüpheli ilişkiden sonra kanda çıkması için. Eğer idrar testi düşünüyorsan adet gecikmesinden 1 hafta sonra en iyisi

Adetin in gecikmesini bekle bence. En az 1 hafta en fazla 2 hafta. Tabi adetlerin düzenliyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…