Mutlaka kesin var diyemeyiz daha bisey yok gebelik belirtisi denemez ama buna benzer oneklerde cok var diyemeyiz olmaz diye bisey de yok herseyi bekleyip gorecez hayirlisiyla canimKızlar ben geçen ay büyük hayal kırıklığına uğradım. Kendinizi çok kaptırmayın. Bu ay ben bariz belirti olmadığı sürece düşünmicem bile. Geçen ay 1 hafta geciktim neler yaşadım Göğüslerimde damar falan vardı ama olmadı sonuçta. Hüsrana uğradım
Bu gun var bi degisiklik canim regl geldimi insallah gelmemistir benimde hala yok gelmediEvet ben de başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.1 haftalık gecikme var benim de. Hayırlısı bakalım.ihtimalleri düşünmek lazım. Hayal kırıklığı da kötü oluyor.
Canim benim bu sabah 5de inanilmaz bi kasik agrisiyla uykukan uyandirdi beni agri o derece siddetliydi sonra12 gibi lavaboya gittim peceteye biraz kanla karisik pıhtı seklinde leke gelmis sonra tekrar kontorol ettim 1 saat sonra da kahve rengi leke sanirim adet oldumTamam canım yazarım mutlaka. Sen de haberdar et :))
Yok canim sabah 5de sidetli uykudan uyandiran kasik agrim sonra saat 12 gibi wc gittigimde peceteye kan geldi ama sonra bisey yok bu saat oldu hala bisey gelmediKaya1333 hayırlısı canım. Şimdi durum nasıl adet mı gerçekten. Bende daha bir değişiklik yok. Adet belirtisi de yok. 8 gün oldu bugün
Bende 10 unda olmam lazimdi canim bugunde leke yada regl yok hala canim ya bence senin daha fazla olmus gecikmen sen once bi yapsaydin ben yarin icin aile hekimine randevu aldim sonraki gun belli olur artik sen bian once yaptir bence allahim insallah ikimizde mucizelerimize kavusuruz rabbimin izniyleBen tek tek gün sayar oldum resmen. Bugün gecikeli gün oldu. Tekrar gebelik testi yapsam mı acaba
Canim ben dayanamayip bugun ewde yaptim pozitif hemde arka arkaya iki kez yaptim canimYarın gidebilirsem gideceğim canım sağlık ocağına. Yarın bakalım o zaman neler olacak. Umarım ikimiz de güzel haberler alırız canımm:))